Öltözködjünk

Ilyen volt a plus size fashion day

Dóra kezdeményezése a következő volt: töltsünk el együtt egy fergeteges napot, amikor minden a plus size divat, a plus size életérzés körül forog. Így jött létre az első plus size fashion day.

Már nagyon régóta vártam ezt a bejegyzést, megannyi kétellyel, izgatottsággal, kíváncsisággal…Vajon mi lesz? Vajon hogy sikerül? Vajon mennyien jönnek el? Vajon jól érzitek majd magatokat? Vajon elégedettek lesznek-e a támogatók, a modellek és persze ti, a legfontosabb szempont, a nézők, akik aktív résztvevői voltatok a kezdeményezésemnek.

Az első Plus Size Fashion Day lezajlott, és bennem csak pozitív érzések kavarognak, remélem bennetek is, akik ott voltatok, szerintem nagyon jól sikerült, tökéletes első lépés volt az úton, mert ez csak a kezdet, és köszönet, hogy a részesei voltatok… Nos, akik nem, azoknak most érkezem a beszámolóval.

A napot reggel 7-kor kezdtem ugyanis, mivel vidéki vagyok, egy 140 km-es út állt előttem, de a legjobb társaságban,hiszen a barátnőim, akik modellek is voltak egyben, velem tartottak és segítettek nekem mindenben. 10-kor már ruhapróbát tartottunk a Glob Royalban, nem győzöm megköszönni a szuper rucikat az X-Classnak, a Sylverronak, a Babifashionnek, az Allorának, valamint az Angelina fehérneműnek. A lányok ezeknek a cégeknek a ruháit mutatták be kiegészülve a Lolita üzlet ékszereivel, táskáival, valamint egy-egy tourban megmutatta a kollekcióját a Marie Anne Design és a Mirage is.

Ilyen volt a plus size fashion day

 

A teljes beszámolót még több képpel a Plus Size Advice blogon találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top