Öltözködjünk

Vizuális halállista férfiaknak

Van, amire nincs mentség. Megpróbáltam összeszedni a halállistát, amit a közvélemény formált. Ez tehát nagyjából a nép dekrétuma azok elrettentésére, akik az alábbiakban bűnösök.

1. Könyörgöm a rövid ujjú ing, nem ing! Vegyél hosszú ujjút, és hajtsd fel az ujját!

2. Még mindig nem dobtad ki a barna NDK-s szandált? Esetleg azt hitted, ha veszel egy ocsmány MBT szandit, az már esztétikus és bátran hordhatod egy fehér zoknival? Soha, semmilyen körülmények között ne erőltesd a szandál-zokni kombót! Térd alatti gatyóval pedig egyenesen életellenes bűncselekményt követsz el!

Vizuális halállista férfiaknak

3. Miből gondolod, hogy az ujjatlan pólót felveheted utcára? Főleg ha egy szolid hónaljkutya is kikandikál, meg van egy kis izzadságszagú pisztolytáska is mellé. Otthon kerti munkához, vagy edzéshez oké, na de a városban?

4. Ha van még otthon övtáskád azonnal dobd ki! Az Oakley szemüveget is… igen, azt is, mert nem fogod kibírni, hogy ne csak sporthoz használd, hanem napközben öltönyhöz is azt vedd fel.

A teljes listát a Zacc blogon találod!

Vizuális halállista férfiaknak

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top