Öltözködjünk

Stílusinspiráció – hozd ki a legtöbbet a farmerodból!

A farmer nagy előnye, hogy kicsit hűvösebb időben is kellemes viselet, ráadásul lehet lazán, de formálisabban is hordani attól függően, hogy éppen mit kíván meg az alkalom. Amire érdemes figyelni: hogy a smink, a cipő és a táska mindig legyen szép és igényes, mert ez még a lezserebb öltözéket is fel fogja emelni. Íme, néhány inspiráció!

Párizsi stílusban

A farmert a francia nők stílusában fekete-fehér csíkos felsővel és karcsúsított fehér blézerrel kombinálva olyan öltözéket kapunk, amely szinte bármilyen nappali programon megállja a helyét. Vegyél hozzá balerinát és egy szép táskát, lehetőleg fehér vagy fekete színben. A rúzs és a körömlakk viszont lehet merészen piros, ettől könnyedebb, de még nőiesebb lesz az outfit. Egyszerűen nagyszerű!

 Stílusinspiráció - hozd ki a legtöbbet a farmerodból!

Munkába

Ha a munkahelyeden engedélyezett a farmer viselése, akkor kombináld egy szép blúzzal. Egyéni stílusunktól függően lehet virágmintás, nonfiguratív vagy akár teljesen egyszínű, díszítés nélküli is, de mindenképpen készüljön finom, szép esésű anyagból. Az ékszerek legyenek visszafogottak, egy kis gyöngy fülbevaló és a karóra éppen elég lesz hozzá. Ha légkondi is van az irodában, akkor érdemes egy kardigánnal is készülni.

 Stílusinspiráció - hozd ki a legtöbbet a farmerodból!

És mi a helyzet, ha csajos programra vagy elegánsabb alkalomra mész? Tudd meg a Café Mystra blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top