Öltözködjünk

Így énekelt 21 éve Budapesten Kylie Minogue – videó

Nosztalgiaszombat.

Az M3 ismétli folyamatosan Rózsa György TopShow műsorát. Na, itt futok bele állandóan a 21 évvel ezelőtti, pofátlanul fiatal Kylie Minogue fellépésébe. “A bécsi ügynökség megtudta, hogy a Kylie összeveszett az akkori fiújával. Éppen Bécsben lépett fel, és vissza kellett volna mennie Monte Carlóba a vőlegényéghez, de nem ment, mert megsértődött rá. Így lett két szabadnapja, és mi átcsábítottuk Budapestre” – ezt még 2008-ban mesélte egy tévériportban Rózsa György, aki a fellépés után sétálni ment az énekesnővel.

Akkor még elég volt két ugribugri táncos, egy diszkógomb, hogy az ausztrál popdíva elvarázsolja a magyarokat. Vajon idén október 18-án is ilyen ilyen könnyű dolga lesz Budapesten? A melleiből tűzijátékot kilövelő Katy Perry és az erotikusan vonagló Rihanna korszakát éljük, de azért nem szabad leírni a 46 éves popdívát. Főleg azok után, hogy 2008-ban a mellrákból felépülve indult turnéra – koncertezett Budapesten is –, akkor 2 napon át 60 ember építette a színpadot. 2011-es Aphrodite Live nevű koncertsorozatát pedig az HBO is sugározza..

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top