Öltözködjünk

Szuperdögös bikinis kép Horváth Éváról

Horváth Éva merész dekoltázst és tökéletes testet villantott.

Horváth Éva azon hírességek táborát erősíti, akiknek életkorát csak a születésnapi tortájukon lévő gyertyák számából tudjuk, egyébként nem. A Sugarbird egykori arca sohasem titkolta, hogy mennyire fontos számára a testedzés, s hogy a mindennapi mozgás az élete szerves része. A rengeteg sportnak meg is van az eredménye, Horváth Éva egyszerűen fantasztikusan néz ki, mi – ha nem tudnánk biztosan – meg nem mondanánk, hogy már túl van a harmadik X-en.

A Viasat3 műsorvezetője egyébként épp Görögországban pihen, ám a nyaralása alatt sem feledkezik meg a rajongóiról – a férfiak legnagyobb örömére sorra tölti fel magáról a bikinis fotókat a közösségi oldalára. A képeket megpillantva két dolog jutott eszünkbe: 1. most nagyon lennénk Horváth Éva helyében, és mi is inkább napoznánk, mint hogy az esernyőt tartsuk, 2. Horváth Éva még mindig baromi jó nő. Ja, és akkor még nem is beszéltünk a fürdőruhájáról, ami nemcsak divatos, de szuperdögös is. Ez igen, 10/10!

Fotó: Horváth Éva Facebook
Fotó: Horváth Éva Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top