Öltözködjünk

Modellek és gyermekeik híres divattervezők ruháiban

Neves divattervezők ruháiban pózolnak híres modellek és gyermekeik – egy különleges ügyért.

Az idén áprilisban elindult kezdeményezés neve Born Free Africa, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet az anyák által a gyermeknek átadott HIV-vírus veszélyeire. A kampányban 23 tervezőnő, modellek, és más, a divatszakmában dolgozó szerkesztő, újságíró, kereskedő csatlakozott a kezdeményezéshez.

A felhívásból kiderül: naponta csaknem 700 gyermek fertőződik meg AIDS-szel – 2012-ben csaknem 260 ezer gyermek fertőződött meg a vírussal – ez irtózatosan nagy szám! A kampány célul tűzte ki, hogy 2015-ig megfékezzék a megbetegedéseket. Ez ugyan nagy feladat, de minden kis lépés számít!

Áprilisig 30 dollárért lehetett beszerezni egy logós pólót, ezután azonban a tervezők még különlegesebb darabokat alkottak a kampány támogatásához. A kampányban olyan nevek szerepelnek, mint Doutzen Kroes, Karolina Kurkova vagy Sasha Pivovarova, a fotókat pedig Patrick Demarchelier készítette.

Modellek és gyermekeik híres divattervezők ruháiban
Modellek és gyermekeik híres divattervezők ruháiban

További képek a Girl Power blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top