Öltözködjünk

A műszőrme meg a többiek – nagy télikabátkörkép

Ha most készülsz új télikabátot venni vagy csak érdekel, divatos-e még a régi, figyelj. Mutatjuk a szezon legtrendibb darabjait!

Műszőrme

Az idei szezon abszolút legdivatosabb télikabátja a műszőrme bunda. Ezt jelezték előre a kifutói trendek, de erre utal a divatmárkák aktuális kínálata is a luxuskategóriától a fast fashionig.

A műszőrme bunda legszolidabb és egyben legsokoldalúbban variálható változata a fekete színű, mely teljesen egészében műszőrméből készült, illetve bőrrel vagy műbőrrel kombinált változatokban is trendi.

Megnézem
Összes kép (1)

A feketénél ugyan nem ízlésesebb, ám még egy fokkal divatosabb a leopárdmintás bunda, erre enged következtetni legalábbis, hogy ilyen modellt gyakorlatilag az összes szemlézett márka termékskáláján találtunk most.

Megnézem
Összes kép (1)

 A világos színek hívei drapp és bézs színű bundák közül válogathatnak szinte bőségzavarban.

Megnézem
Összes kép (1)

A haladó vagy egészen elszánt divatmániásoknak pedig az extravagáns megjelenésű, csíkos, illetve melírozott hatású bundák lehetnek barátai ezen a télen.

Megnézem
Összes kép (1)

Szövet

A jó öreg szövetkabátok sem mentek ki persze a divatból, és nem, idén sem igazán lehet ebből a típusból bélelt, meleg verziót kapni. Marad tehát az aláöltözés.

Hogy az alap fekete szövetkabát se legyen annyira unalmas, idén végre nem dupla soros gombolással, hanem aszimmetrikus cipzáras szabással menő.

Megnézem
Összes kép (1)

A fekete kabátok valamivel változatosabb alternatívája lehet a szürke, halszálkás, tweed vagy buklé anyagú, maszkulin stílusú szövetkabát.

Megnézem
Összes kép (1)

A teveszínű modellek is divatosak, igaz, ezeket valamivel kevesebb szettel lehet variálni, mint a fekete vagy a szürke kabátokat. 

Megnézem
Összes kép (1)

A színes szövetkabátok kedvelőinek pedig egy piros darab lesz idén a legtutibb vétel.

Megnézem
Összes kép (1)

Steppelt

A steppelt kabátok frontján a divatipar nem mutat fel idén érdemi újdonságot, így a már meglévő, tavaly vagy régebben vásárolt modellek sem divatjamúltak. Ha viszont most  készülsz újat venni, válassz derékben szűkített, övvel ellátott fazont, ugyanis ebben a kategóriában még az a legmutatósabb.

Megnézem
Összes kép (1)

Parka

Abban az esetben viszont, ha bundát nem akarsz hordani, szövetkabátban fázol, a pufikabátokból pedig eleged van, örülhetsz, hiszen idén bőséges a felhozatal bélelt, téli parkákból. Ez a fajta kabát most katonai zöldben a legtrendibb, de fekete, bézs, kék és bordó színben is viszonylag sokfélét lehet kapni.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top