Öltözködjünk

Ilyen lett az Alexander Wang x H&M kollekció

Az Alexander Wang x H&M női kollekció a városi rohanást, valamint a sportok és a mindennapi élet teljesítményét ragadja meg.

A funkcionális részletek és a szövetek egyaránt szolgálják a funkciót és a divatot – ezen belül Wang legelső, sokoldalú sportruhatárát is. A női kollekció 38 exkluzív tervezésű öltözéket, illetve kiegészítőt, valamint mindennapos használati tárgyak játékos változatait tartalmazza. Az eredmény egy utcán, edzőteremben, vagy akár a klubban – azaz a nők mindennapi életterének összes színhelyén – viselhető kollekció. Az Alexander Wang x H&M 2014. november 6-tól, vagyis mától kapható a világ 250 üzletében.

Ilyen lett az Alexander Wang x H&M kollekció

Atletikus, sportos viseletek

A Wang most debütáló sportkollekciója olyan termékeket tartalmaz, mint a gyorsan száradó, fekete futófelsők és a perforált lézerszabott sortok, mindkettő ezüstszínű, Alexander Wang feliratú neccel szegve. A varrás nélkül készült sportpólók, ujjatlan felsők és rövid felsők olyan pontkötés-technikával készültek, amelynek révén a mintájukat képező üzenetek viseléskor válnak láthatóvá. A sportos melltartók szintén az Alexander Wang-logót viselik a hátrészükön vagy a széles elasztikus pántjukon, míg a kompressziós, rövid pólók, harisnyák, ruhák és melltartó-pólók különböző mértékben mutatják a logót.

Ilyen lett az Alexander Wang x H&M kollekció

Alaptermékek

A divatos darabokat sportos részletek alkalmazásával kreálták, mint például a keresztszövött rétegekkel és derekán kevert szövetekből készült kivágással ellátott scuba ruha, vagy a réteges testnadrág, amelynek dinamikus hatását a funkcionális farkasfog-jacquard és az ezüstszínű sztreccs fényvisszaverő nyújtja. Az Alexander Wangra jellemző kísérletezés a szövetek innovációjával az egész kollekción át megfigyelhető. Különösen jó példa erre a habbal töltött krokodilmintával ellátott fekete pulóver és az Alexander Wang márkanévvel díszített, fekete-szürke melanzs scuba pulóver. A városi egyenruha Wang értelmezésében a fekete scuba motoros pólókban, illetve az oldalukon legombolható patentszegecsekkel díszített fekete bőr futónadrágokban nyilvánul meg.

Ilyen lett az Alexander Wang x H&M kollekció

Felsőruházat

A funkcionális felsőruházat hatékonyan véd olyan darabokkal, mint a fekete, öltés nélkül hegesztett, vízálló parka baseballsapka formájú kapucnival. A szürke jacquard scuba kabát alapvető téli ruhadarab, míg a fekete motorosdzsekik túlméretezett scuba gyapjúból, illetve tűzött bőrpufferből is kaphatók.

Ilyen lett az Alexander Wang x H&M kollekció

Kiegészítők

A fényvisszaverő logóval nyomott, hosszú scuba kesztyűk, a jacquard kötött sapkák és a grafikus logóval ellátott kompressziós zoknik teszik teljessé a felsőruházati összeállításokat. A cipők között megtalálható egy magas sarkú, gumibevonatú bőrcipő scuba zoknival, egy dobozsarkú bőrcsizma, illetve egy magas szárú scuba tornacipő. A bőr hátizsák rejtett, logóval ellátott, ezüstszínű fényvisszaverős esővédővel és gumibevonatú bőrből készült, kipárnázott húzózsinóros zsáktáskával kapható.

Ilyen lett az Alexander Wang x H&M kollekció

Tárgyak

Az Alexander Wang-féle életstílus képviselete, illetve némi humoros hatás biztosítása érdekében a kollekció termékválasztéka egy jógamatracot, vizespalackot, törülközőket, túlméretezett pántszárú napszemüvegeket, valamint úszószemüvegeket is tartalmaz. Kaphatók még valós méretű, illetve kulcstartót díszítő minibokszkesztyűk, kétujjas gyűrűre szerelt sípok, valamint – a győztes számára – egy mágneses Alexander Wang-trófea.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top