Öltözködjünk

Sportolj Alexander Wang x H&M ruháiban!

Az amerikai kreátor a H&M-nek tervezett kollekciója minden sportrajongó számára egy álom. Válaszd ki a neked való szettet!

A kollekció többfunkciós darabjai közé tartozik a fekete-szürke-fehér csíkokkal tűzdelt leggings, ami vastagsága miatt lehetővé teszi, hogy ne csak edzőteremben, hanem a mindennapokban is tudjuk viselni. Bármit is válasszunk Alexander Wang H&M-es ruháiból, a fekete bőrtáska nagyon sikkessé teheti az öltözékünket.

 

Ha szereted a dinamikus sportokat, ne is keresgélj tovább! Az extraerős tartással bíró sportmelltartó nemcsak szexi, de nagyon hasznos is lehet az olyan edzéseknél, mint például a boksz. A szürke Wang-pulcsi már most kultdarabnak számít, a fekete minihátizsákba pedig mindened belefér, ami csak szükséged lehet!

 

Igazi forradalmasított darab ez a logós melltartó, ami úszáshoz és szárazföldi sportokhoz is nyugodtan bevethető. Ha a jóga megszállottja vagy, muszáj beszerezned egy limitált kiadású Wang-matracot is. A vagány, hosszú ujjú felsőt pedig a jógától a futásig szinte bármilyen edzésen viselheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top