Öltözködjünk

Így élnek az orosz szupermodellek!

Az orosz kőgazdagok legújabb generációja a szupermodellek világa. Less be az életükbe!

Ha a nevetségesen gazdag emberekről beszélünk, akkor mindenképpen szót kell ejtenünk az oroszokról. És nemcsak az olajmágnás, vállalkozó, befektetéssel foglalkozó oroszokat kell ilyenkor megemlítenünk – írja bloggerünk.

Így élnek az orosz szupermodellek

Bár az oroszoknál még mindig nagyon erős a férfiközpontúság, a hierarchia, az ott élő hímek mindig is kedvelték a szépet, a szépséget, a szép nőket. Valószínű, ezért is tudnak ennyire impozáns karriert befutni az orosz szupermodellek.

Így élnek az orosz szupermodellek

Az orosz modellek szeretik a csillogást: mindenféle luxus és drága holmira sok nullás euróösszeget szemrebbenés nélkül kiadnak, sőt imádnak utazni, szép helyen élni. És mivel modellek, ők aztán szeretik mutogatni magukat. 

Így élnek az orosz szupermodellek

Az Instagramon is előszeretettel osztják meg a jobbnál jobb fotóikat: van, amikor meztelenül napoznak, vagy épp nyaralnak, vagy csak kipillantanak az egyik világvárosban található, gyönyörűen berendezett kecójuk ablakán. Pillantsunk be mi is hozzájuk:

Így élnek az orosz szupermodellek

 Még több luxus orosz módra a Balalajka blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top