Öltözködjünk

Újra tombol a pin-up stílus!

Nők ezrei akarják újra ezt a stílust, mert ez az ártatlan, ám igen csábos megjelenés megőrjíti a férfiakat...

Ha nem is kerül minden lány címlapra, de pin-up girlként igazán nőiesnek érezheti magát bárki. Talán pont ezért képes a pin-up-hullám túlélni ennyi kort. Az 1890-es évektől számos híresség kedvelte, kedveli, rajong érte, és képviseli ezt a kacér stílust a mai napig.

Újra pin-up!

Tette ezt az 1910-es 20-as években a svéd származású Greta Garbo, a 30-as években a német Marlene Dietrich, az amerikai Mae West és Ginger Rogers, Marilyn Monroe.

Újra pin-up!

Szexszimbólumként printelték bele a nőies pin-upot a divattörténelembe és egyben a férfiak fantáziájába…

Újra pin-up!

…és a hullám itt nem állt meg. De nem ám! A 40-es években a Ingrid Bergman és Ava Lavinia Gardner, az 50-es években pedig Gina Lollobrigida és Sophia Loren, aztán a 60-as évek Twiggyje és a 70-es években Raquel Welch vitte tovább a pin-up görlök csupanővagyok jelképét.

Újra pin-up!

Aztán mintha egy kicsit alábbhagyott volna a láz a 80-as években.  Ám Samatha Foxnak sikerült átdobnia a stafétabotot az 1990-es évek Carmen Electrájának, Pamela Denise Andersonjának és minden idők kaméleonjának, Madonna Louise Cioccone-nak! 

Újra pin-up!
Újra pin-up!

… most itt  vagyunk. Újra tombol a pin-up!  Élén Katy Perryvel és a cuki Scarlett I. Johanssonnal.

Újra pin-up!

Még több pin-up a Crococopok blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top