Öltözködjünk

Újra divat a világító talpú cipő

Ha kaptál ilyet gyerekkorodban, akkor azért, ha nem vettek neked a szüleid, akkor pedig azért: itt az alkalom, hogy világító talpú cipőt hordj, felnőtt fejjel.

Visszatért a divatba a kilencvenes évek ikonikus lábbelije, a viágító talpú cipő. Mostantól egy darabig nemcsak gyerekeknek és tiniknek, de trendérzékeny felnőtteknek is ér hordani ilyen cipőt.

Újra divat a világító talpú cipő

Olyannyira ér, hogy nemcsak a sportcipők talpa világíthat, hanem akár a tűsarkú lábbeliké is. Egy ilyenben jelent meg Julianne Moore nemrégiben a Chanel New Yorkban megrendezett Metiers D’Art divatbemutatóján.

Újra divat a világító talpú cipő

Egy amerikai cég, az Evolved Footwear évek óta azzal foglalkozik, hogy egyénileg szerelnek világítást különféle sportcipők talpába, melyek egyébként nem kaphatók világítós változatban. Idén jó eséllyel náluk is felpörög majd az üzlet.

Újra divat a világító talpú cipő

Ez ma a legmenőbb világító talpú cipő

A jelenleg létező legkorszerűbb és legmenőbb világító talpú lábbeli a japán Orphe, mely nem csupán világító talpú, hanem egyenesen okoscipő. A lábbeliben testreszabható világítási rendszer, mozgásérzékelők és audiovizuális vezérlő található, mely lehetővé teszi, hogy a cipő világítása viselőjének mozdulataihoz, illetve akár még a zenéhez is alkalmazkodni tudjon.

Orphe from no new folk studio on Vimeo.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top