Öltözködjünk

Hogyan kell viselni a virágmintát?

Visszafordíthatatlanul robog felénk a nyár, aminek egyik slágere a virágminta lesz. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne kezdhetnénk már el most, tavasszal is viselni. Megmutatjuk, hogyan kombináld a vidám, színes darabokat.

A virágminta szupercsini és romantikus, mindenki viselheti kortól és testalkattól függetlenül, de van három alapszabály, amiket érdemes betartani, hogy igazán jól nézzünk ki!

1. Nem csak egy top vagy blúz lehet virágos, bátran viseljünk ilyen mintájú kardigánt, vagy dzsekit is, remekül ki lehet használni ezeket a darabokat! Akkor lesz igazán ütős egy szett, ha az egyszerű, egyszínű ruhadarabokkal kombináljuk a feltűnő virágmintát. Egy ilyen darab remekül feldobja a monokróm összeállításokat.

Mango 9995 Ft, H&M 5990 Ft, H&M 1990 Ft
Mango 9995 Ft, H&M 5990 Ft, H&M 1990 Ft

2. Ha beleszerettél egy mozgalmas, vibráló színű virágos ruhába, akkor azt nude kiegészítőkkel viseld, különben túlságosan “zajos” lesz az összhatás. Ha a virágos ruha vagy overall csak kétszínű, akkor nyugodtan választhatsz színben hozzá illő cipőt vagy táskát.

Mango 17995 Ft, Zara 9995 Ft
Mango 17 995 Ft, Zara 9995 Ft

3. Ha van virágos felsőd és virágos nadrágod is, akkor azokat nem ajánlatos együtt viselni. Mindig olyan színű darabot válassz a virágos darabhoz, amilyen a mintában is van. Ebben az esetben ez a kiegészítőkre is igaz, de itt is szerencsésebb lehet a natúr színű lábbelikből, táskákból választani.

Hogyan kell viselni a virágmintát?
Zara 11 995 Ft, Zara 4995 Ft

 További tippek virágos ruhadarabok viseléséhez:

Még több divat a Nők Lapja Cafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top