Öltözködjünk

A 4 leggyakoribb fürdőruhapánt előnyei és hátrányai

Nézzük, melyek azok a pántok, amelyekkel a leggyakrabban találkozunk, és mérjük fel, melyik kinek és mire jó, és milyen veszélyeket hordoznak, ha hordjuk őket!

Klasszikus párhuzamos

A legtöbb bikini ilyen megoldással operál: szépen párhuzamosan futnak a zsinegek a melledtől egészen a hátadig, ahol egy harmadik pántba becsatlakoznak. Nevezhetjük melltartófazonnak is ezt a megoldást, hiszen a legtöbb cicifix, melltartó éppen ilyen.

Előnyei: Könnyen állítható, jól szabályozható hosszúságú vállpántok. Napozáskor letolhatóak a pántok, így nem maradnak csíkok a vállon. Könnyű fel- és levenni, kényelmes viselet.

Hátrányai: Kapcsok, melyek felmelegszenek, és a tény, hogy nem ez a legfantáziadúsabb megoldás.

A 4 leggyakoribb fürdőruhapánt előnyei és hátrányai

Pánt nélküli bikini

Sok olyan bikinifelső van, amely a mellekre bízza magát. Vagyis csak a háton lehet megkötni, és nem rögzíti a vállon semmi. Ez a pánt nélküli bikinifazon mindig divatban marad, más és más szabással és színben, de kapható.

Előnyei: Nincs pánt, nincs csík a vállon (lásd a klasszikus vállpántos előnyei között), egyszerűen le lehet venni póló alatt is, ha nincs megfelelő hely az átöltözésre, nagyon szexi, ha a csupasz válladat mutogatod.

Hátrányai: Bizonyos mellméret fölött és alatt kísérletezni sem érdemes ezzel a típussal, bár a vállon nem hagy nyomot, a háton annál inkább. Ezek ugyanis vaskosabbak a hátsó részen (valami kell mégis, ami tart), felvenni és úgy megkötni, hogy a helyén is maradjon, nem egyszerű feladat, sokszor látni a strandon, hogy viselője folyton rángatja és igazgatja, mert nem érezi stabilnak, és fél, hogy előbukkan belőle valami, amit inkább nem szeretne felvillantani.

A 4 leggyakoribb fürdőruhapánt előnyei és hátrányai

A nyakba kötős és a félvállas bikinik előnyeiről és hátrányairól a Fürdőruhák blogon olvashatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top