Öltözködjünk

Nyári gyerekdivat, 2015: virágok, csíkok és kényelem

Íme az idei nyár legdivatosabb gyerekruhái! Az akciók is elindultak már, most érdemes frissíteni a kicsik gardróbját!

Bűbájos, csíkos ruhák

A tengerészstílus ugyanúgy, mint a felnőtteknél, a gyermekeknél is nagyon divatos viselet, ezért érdemes legalább egy ilyen darabot tartani a kicsi gardróbjában.

Nyári gyerekdivat, 2015: virágok, csíkok és kényelemMamas&Papas, Zara

Hiába klasszikus a kék-fehér, mégsem lehet megunni. Vízparton vagy egy kerti partin viselni egyaránt jó választás. Egy világos vászon tornacipő tökéletes kiegészítője lehet és izgalmassá varázsolja az egész szettet.

Nyári gyerekdivat, 2015: virágok, csíkok és kényelemMamas&Papas, F&F

Színes pólók

Szerencsére a gyermekkollekciók telis-tele vannak szikrázó színű pólókkal, ami azért is jó, mert gyermeknek, szülőnek egyaránt jobb kedve lesz tőle.

Nyári gyerekdivat, 2015: virágok, csíkok és kényelemH&F, F&F

Merészséget és energiát visz a megjelenésbe. Nyáron kisfiúkra is bátran adható neonszínű póló, és kislányokon is szuperül mutatnak a jópofa feliratos felsők.

Nyári gyerekdivat, 2015: virágok, csíkok és kényelemMango, Zara

Nélkülözhetetlen kiegészítők

Nincs kétség afelől, hogy a nyár legfontosabb kiegészítője a kalap. Na és persze nemcsak azért, mert kivétel nélkül minden gyermeknek jól áll, hanem elengedhetetlen a nappal szembeni védelem. A szalmakalapnál fontos, hogy sűrű legyen a szövése, így semmiképpen sem engedi leégni a fejbőrt.

Nyári gyerekdivat, 2015: virágok, csíkok és kényelemF&F

A baseballjellegű sapka sajnos a fület és nyakat nem védi, viszont egy esti séta a naplementében nagyon laza lehet benne. Érdemes napszemüveget használni az erős UV miatt és mert nem utolsósorban aranyos kiegészítő is.

Mesefigurás fürdőruhák

Minnie, Anna és Elsa, Superman, Pókember, Angry Birds és még folytathatnánk a sort. Oké, oké lehet, hogy szülőként már fogod a fejed, mert annyira unalmasak ezek a karakterek, de a kicsinek, meglátod, még ez is jól fog állni.

Nyári gyerekdivat, 2015: virágok, csíkok és kényelemZara, H&M

Megnyugtatásképp mondjuk, egyszer úgyis kinövi minden gyerek ezt a korszakot!

Nyári gyerekdivat, 2015: virágok, csíkok és kényelemH&M

Vidám papucsok

Nincs is cukibb annál, mint amikor a kis tappancsok csattognak egy tündéri flipflop papucsban. Egyszínű vagy mintás? Teljesen mindegy, törekedjetek arra, hogy olyat válasszatok, ami csúszásmentes és nem dörzsöli a lábat.

Nyári gyerekdivat, 2015: virágok, csíkok és kényelemFelső sor: H&M, alsó sor: F&F, Mango, F&F

Kényelmes sortok

Nincs nyár sortok nélkül. Kislányoknak és kisfiúknak egyaránt ajánlott, mivel kényelmes ruhadarab. Anyagát tekintve a nagy melegben a farmersortot inkább tegyük félre, és válasszuk a hagyományos pamutváltozatokat. A sportos trikóval jól kombinálható, az elegánsabb akár egy laza inggel.

Nyári gyerekdivat, 2015: virágok, csíkok és kényelemFelső sor: H&M, F&F, H&M, alsó sor: F&F, H&M, F&F

Virágba borulva

Igaz már tavasszal is nagy divatja volt a virágos ruháknak, de ez nyáron sincs másként. Kislányoknak a lenge ruhák, szoknyák, overallok tökéletes választásnak bizonyulnak a meleg nyári napokon.

Nyári gyerekdivat, 2015: virágok, csíkok és kényelemZara, Mamas&Papas

Hajpánttal, karkötővel vagy egy szép nyaklánccal dobjuk fel őket. Kissrácoknak sem ciki a virágmintás ing, sokkal inkább menő.

Nyári gyerekdivat, 2015: virágok, csíkok és kényelemH&M, Gap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top