Öltözködjünk

Sikerrel szerepelt a New York-i divathéten a Down-szindrómás modell – fotók

A Down-szindrómás Madeline Stuart pár hónappal ezelőtt még csak csodálója volt a divat világának. A minap azonban már ő maga is kifutóra lépett a világ egyik legjelentősebb divateseményén.

Az ausztrál Madeline Stuart idén tavasszal hívta fel magára a figyelmet azzal, hogy Down-szindrómásként modellkarriert szeretne befutni. A 18 éves lányt azóta egy fitneszruházati márka és egy táskamárka is reklámarcának szerződtette, majd pedig lehetőséget kapott a szereplésre a New York-i divathéten.

Maddie az FTL Moda divatbemutatóján lépett kifutóra a minap, ezzel pedig Jamie Brewer után ő lett a második Down-szindrómás ember, aki modellként tűnt fel a rangos divateseményen.

Sikerrel szerepelt a New York-i divathéten a Down-szindrómás modell - fotók

A 18 éves lány több kreációt is bemutatott a divatshow-n. Elegánsan, magabiztosan, akár egy profi modell. A bemutató végén az édesanyja, Roseanne büszkén és meghatottan ölelte át Maddie-t. A lány, aki alig néhány hónap leforgása alatt a divatszakmában zajló pozitív változások egyik jelképe lett, hatalmas tapsot kapott a közönségtől.

Sikerrel szerepelt a New York-i divathéten a Down-szindrómás modell - fotók

Madeline ebben az évben a tervek szerint Oroszországba és Svédországba is elutazik majd, hogy tovább építse a karrierjét, és egy nap valóan ő legyen a világ első Down-szindrómás szupermodellje.

Hajrá Maddie, mi is nagyon szurkolunk neked!

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top