Öltözködjünk

Ilyen egy tízmilliárd forintos esküvő

Nem, nem elírás a cím. Tízmilliárd forintos esküvőt rittyentett magának ugyanis Kína első számú celeb kedvence, az általunk cseppet sem ismert Angelababy. Az Angela Yeung néven született énekesnő újdonsült férje pedig egy színész, Huang Xiaoming, úgyhogy már ezt az információt is zsebre tehetjük.

Hogy mire lehet eltapsolni 31 millió dollárt egy esküvő miatt? Minimum legyen olyan nagyszabású, mint Vilmos és Katalin esküvője volt, akik még mindig vezetik a ranglistát ilyen tekintetben is, hiszen az ő egybekelésük 34 millió dollárba fájt. 

Angela Bébi és Csing Csang Csung többek között másfél millió dollárt adott Angela jegygyűrűjéért, amelyet egy párizsi ékszerész készített, és természetesen egyedi alkotás, ötkarátos, körte alakú gyémánt, amely alatt további gyémántdarabkák is díszelegnek. Ha már Párizsban jártak, és beköszöntött az ősz, gyorsan vettek egy ELIE SAAB esküvői ruhát, amelyben fotózkodtak egyet az Eiffel-torony mellett.

Ilyen egy tízmilliárd forintos esküvő

Aztán visszautaztak Kínába, teleszórták a sanghaji kiállítási központot rózsával, de tényleg tele, meghívtak kétezer vendéget, Angelababy magára öltött egy öt hónapon keresztül kézzel készített Christian Dior-ruhát, és indulhatott a buli.

A folytatásért kattints a Deluxe caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top