Öltözködjünk

Szembejött velem álmaim gardróbja

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak.

Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult, és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb, néha komolyabb témákat körüljárva.

Igen, sajnos a címben igazat írtam. Ma jött velem szembe álmaim gardróbja a Coveteur oldalán. És soha nem lehet az enyém, mivel Luisa Fernanda Espinosa stylist és kreatív tanácsadó tulajdonában van, aki Laguna Beachen, Kaliforniában lakik. De attól még vágyakozni ér! Mindennapjait egyébként megosztja Instagram-oldalán is (615 ezer követővel bír jelenleg…), amit szerintem érdemes nézegetni, ha valaki szereti a szépet. Van egy nagyon cuki kisfia is, aki persze nagyon stílusos. A hölgy imádja a designer darabokat, így “szekrénye” tele van olyan cuccokkal, amik a Celine-től, Chaneltől, Proenza Schoulertől és Marnitól valók.

Szembe jött velem álmaim gardróbja

A folytatásért kattints a Kisfekete caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top