Öltözködjünk

A virágkötő vintage esküvője – és amit tanulhatsz belőle

A minap nosztalgikus hangulatban voltam és régi képeket nézegettem. Eszembe jutott, hogy megmutatom, a mi nagy napunk milyen volt, nahh persze nem magamutogatásból, hanem tisztán szakmai alapon, merthogy a dekorációt természetesen én magam csináltam.

Abban mindketten egyetértettünk a férjemmel, hogy csak polgári szertartásunk lesz, illetve hogy mindenképpen szűk családi-baráti körben szeretnénk ünnepelni, így olyan helyet kerestünk, ahol a tervezett 40 fős vendégsereg kényelemesen és meghitt hangulatban töltheti az esküvő estéjét. Mivel a család az ország két végében, a vendégsereg nagyobb részét kitevő barátok és mi is Budapesten laktunk, így fővárosi helyszínek között keresgéltünk.

A helyszínválasztásnál fontos szempont volt, hogy az akkori vintage-mániámhoz illeszkedve mindenképpen egy ilyen stílusú vacsorahelyszínt találjunk, ami gyorsan meg is lett. Csodás kis hely, kerthelyiséggel, amit persze mi márciusban nem használtunk, de télen ropog a kemencében a tűz, a falakon régi képek, tárgyak, nagyon hangulatos az egész.

A virágkötő vintage esküvője - és amit tanulhatsz belőle

A nagyobbik barna bőröndnek vicces sztorija van: egy tihanyi nyaraláson szó szerint kukáztam. A férjem (aki akkor ugyebár még nem volt a férjem) egy hétig hallgatta a sóhajtozásomat, míg megígérte, hogy ha utolsó nap még ott lesz a lomtalanítás során kidobált kacatok között a kupacban a bőrönd, hazavihetem… Gondolhatjátok, mennyire izgultam, hogy ne vessen rá szemet senki. A kisebbiket pedig az étterem egyik pincére penderítette oda a saját “készletükből”, mondván így lesz tökéletes a kép. Ugye? Az is lett!

A folytatásért kattints a Panka kertje caféblogra!

Nézegess még esküvői fotókat:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top