Öltözködjünk

Esküvő egy fóliasátorban – el tudod képzelni?

Nos, amíg nem láttam ezt a sorozatot, én sem tudtam. Különösen úgy, hogy a fél falu, ahonnan származom, a napi megélhetéséért küszködött, ilyen sátrakban termelve paradicsomot és paprikát.

Szóval nem épp a romantikus esküvői helyszínek között tartom számon. Ugyan kinek jutna eszébe, hogy fura helyszínen, egy fóliasátorban készíttesse az esküvői képeit? Hát Arielle-nek és Jordannak.

Esküvő egy fóliasátorban -el tudod képzelni?

 

Mai főszereplőink ugyanis munkájukból adódóan a botanika és a tudomány ihlette esküvőre vágytak, ahol elegáns, rusztikus és ipari jegyek keverednek bohókás hippi elemekkel. Én sem gondoltam volna, hogy ilyen szép esküvő lesz, de nézzétek, a dolog igenis működik!

Esküvő egy fóliasátorban -el tudod képzelni?

Az asztaldíszek az egyik kedvenc megoldási módommal készültek. Ha rendszeresen olvastok, tudjátok, hogy rajongok a viráglaboros esküvői dekorációkért.

Esküvő egy fóliasátorban -el tudod képzelni?

Hogy mik is ezek? Kis üvegcsék és bennük egy-egy szál virág, mindez mesés kompozícióba rendezve. Ráadásul itt éppen vadvirágok tekeregnek, hát én teljesen odavagyok értük.

A folytatásért kattints a Panka kertje caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top