Öltözködjünk

Vicces karácsonyi pulóver szoptató kismamáknak – fotók

Az amerikaiak élen járnak újabb és újabb karácsonyi hagyományok létrehozásában. A nálunk is pár éve tartó "béna karácsonyi pulcsi" őrületből a kismamák sem maradhatnak ki, sőt! Ezzel az ötletes meg is nyerték a csúnya pulcsik versenyét!

Azok a kismamák, akiknek pont a karácsony is beleesik a szoptatós időszakba, eddig talán tarthattak tőle, hogy kimaradnak majd a csúnya karácsonyi pulcsik igazán vicces és valahol bájos áradatából, hiszen nem a legpraktikusabb viselet számukra.

De aggodalomra semmi ok, mert olyan pulóvert találtak ki nekik, amitől nemcsak a babájuknak, hanem az egész családnak jó kedve lesz. A pulcsi a csúnya jelző elé a szexit is kiérdemelte: az egyik mellnél ki van vágva az anyag, amit egy cuki rénszarvas feje takar el, és hogy-hogy nem, a rénszarvas piros orra épp a mellbimbó elé esik. Így csak a piros orrot kell lekapni, ha etetésidő van.

Így néz ki a Szexi Csúnya Karácsonyi Pulcsi:

Vicces karácsonyi pulóver szoptató kismamáknak

Megjelenése azaz, december 5-e óta, több mint 5000 lájkot és megosztást kapott.

Vicces karácsonyi pulóver szoptató kismamáknak

Ez a jópofa apuka is kipróbálta, de a szexi hatás nem jött össze:

Vicces karácsonyi pulóver szoptató kismamáknak

Forrás: BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top