Öltözködjünk

Ettől a kezeslábasba bújtatott pónitól eldobod az agyad – fotók

Te is az a fajta ember vagy, aki nem tudja elképzelni a karácsonyt karácsonyi mintás pulóverek, kezeslábas, esetleg mamusz nélkül? Akkor várj, amíg meglátod ezt az imádni való pónilovat, akinek méretre szabott karácsonyi kezeslábast készítettek!

Valószínűleg csak egy aranyosabb dolog van egy shetlandi pónilónál: egy kezeslábasba bújtatott shetlandi póniló.

Ettől a kezeslábasba bújtatott pónitól eldobod az agyad!

Ez a cuki, Daffy nevű fehér póni állt modellt az első, pónilovak számára készített kezeslábashoz (amit póniló esetében, talán inkább négylábasnak kéne nevezni). A ruhadarabban mind a négy lábnak van hely, sőt még kapucnija is van! Ráadásul kifejezetten karácsonyi: piros és rénszarvasok díszítik.

Ettől a kezeslábasba bújtatott pónitól eldobod az agyad!

Daffy gazdája, Jackie Rowberry is örül a különleges szerkónak, mert azt mondja, mindig fél, hogy Daffy esetleg megfázik, mivel imád a karámján kívül a hidegben játszadozni. A gazda azt is elárulta, hogy Daffy nagyon élvezte a rengeteg figyelmet, amit az öltöztetés és a fotózás során kapott, és valószínűleg a pajta összes lakója most őt irigyli!

Ettől a kezeslábasba bújtatott pónitól eldobod az agyad!

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top