Öltözködjünk

Ezek a csajok minden idők legnagyobb bulikirálynői

Régen volt már, hogy Zelda Fitzgerald a charlestone-t ropta, de higgyétek el, az ő korában sokáig ő volt az, akit mindenki irigyelt, aki minden exkluzív partira meghívást kapott. A híres-neves Studio 54 70-es évekbeli pultosai is biztosan tudnának mesélni róla, hogy Jerry Hall miként uralta a táncparkettet.

Mint ahogyan a Los Angeles-i klubok személyzete is jól tudja, mekkorákat partizott a két BFF, Paris Hilton és Nicole Richie a 2000-es évek elején. Hogy kiket rejt még a lista? Görgess lejjebb, és megtudod!

1.
Zelda Fitzgerald sok éven át a New York-i, párizsi éjszakai élet meghatározó alakja volt, férjével egyetemben. A művész házaspár női tagja sokáig valóban olyan fényűző partikra volt hivatalos, mint amilyenekről férje A nagy Gatsbyben ír. A fotó 1935-ben készült róla, sajnos ekkorra már elmeállapota nem volt ép, és valószínűleg a tetemes alkohol sem tett jót egészségének.

Ezek a csajok minden idők legnagyobb buli királynői

Edie Sedgwick, aki az 1965-ös fotón épp Andy Warhol társaságában látható, a 60-as évek New Yorkjának egyik meghatározó személyisége volt – már ami a bulikat illeti. A legfelkapottabb helyen, a Factoryban, ahol a művészvilág krémje gyakran megfordult, őt is jól ismerték.

Ezek a csajok minden idők legnagyobb buli királynői

A folytatásért kattints a Kis Fekete caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top