Öltözködjünk

Íme a világ legkényelmesebb cipője – fotók

Létezik olyan cipő, mely soha nem töri fel a lábad. A világ legkényelmesebb lábbelijét ugyanis pihe-puha gyapjúból varrják.

A világ legkényelmesebbnek tartott cipőjét San Franciscóban gyártják. A különlegesen puha és finom gyapjúból varrt cipők lélegzőek, könnyűek, és mosógépben is moshatók. A négyféle színben kínált lábbeli viselhető zokni nélkül, hiszen nem izzad meg benne a láb, de a gyapjúnak köszönhetően nem is fázik, mert ez a természetes anyag felveszi a test hőmérsékletét.

És ha most azt gondolnád, hogy jó-jó, ez megint egy olyan cucc, amit csak a szupergazdag amerikaiak tudnak megvásárolni, akkor azt kell mondjuk, tévedsz, a cipők ugyanis 95 dollárba, vagyis nagyjából 26 ezer forintba kerülnek.

A cipőgyártó, Allbirds cég éppen azt a célt tűzte ki, hogy mindenki számára elérhető, rendkívül kényelmes és praktikus, a mindennapokban viselhető lábbelit dobjon piacra. És hogy mennyire biztosak a sikerben, arra bizonyíték a 30 napos visszavásárlási garancia, és persze az, hogy mindössze kétéves pályafutásuk alatt máris több tízezer pár cipőjük talált gazdára. Ha nem tetszik, ha feltörné a lábad, gond nélkül visszaviheted.

Egyelőre sajnos Európában nem kapható ez a különleges cipő, de bízunk benne, erre is mihamarabb sor kerül.

Nézd meg galériánkban a világ legkényelmesebb cipőjét

Megnézem
Összes kép (1)

Forrás: Time

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top