Öltözködjünk

Csináld magad: színes orrú cipő

Megmutatjuk, milyen könnyen elegánssá teheted a régi cipődet egy kis festék segítségével!

Először a Chanel készített fehér cipőt fekete orral, és ez az örökké elegáns megoldás soha nem megy ki a divatból.

Ha van egy megunt, egyszerű cipőd – legyen az lapos, magas, vagy alacsonyabb sarkú –, otthon is felturbózhatod egy kis akrilfesték segítségével. Íme az útmutató hozzá, amit a Pinterestről vadásztunk le nektek.

Csináld magad: színes orrú cipő
 

A képek magukért beszélnek, mindössze egy ecsetre, egy vastag ragasztószalagra, valamint egy fehér és egy színes akrilfestékre lesz szükségünk a roppant egyszerű művelethez. Először tisztítsuk le a cipő orrát, majd alaposan ragasszuk le azt a részt, amit nem szeretnénk lefesteni, hogy nehogy alászivárogjon a festék.

Ezután alapozzuk le a szabad felületet fehér akrilfestékkel, és hagyjuk száradni nagyjából két órát. Utána jöhet a színes festék, ebből két réteget is felvihetünk, ha az első nem fedett volna tökéletesen. Ha egyenetlen a festés, nedvesítsük be az ecsetet kis vízzel, és így simítsuk el a festéket. Végül húzzuk le óvatosan a ragasztószalagot még azelőtt, hogy teljesen megszáradt volna a festék, így nem fog felrepedezni a szélén, és örüljünk az új pár cipőnknek:

Csináld magad: színes orrú cipő

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top