Öltözködjünk

Hatalmasat zakózott Taylor Swift – videó

Hatalmasat esett Taylor Swift a futópadon. Akkorát, ami még annak is fáj, aki megnézni az énekesnő videóját.

Nagyot fordult a világ azóta, hogy Taylor Swift nyilvános posztban támadta be az Apple-t. Az énekesnő azt sérelmezte korábban, hogy az Apple zenei streamingszolgáltatásával kapcsolatban a vállalat azt találta mondani, hogy az Apple Music felhasználói számára igénybe vehető, három hónapos ingyenes próbaidőszak lejátszásaiért nem fizetne jogdíjat az érintett művészeknek. Swift úgy fogalmazott, hogy ez a húzás “sokkoló, kiábrándító, és teljes mértékben szembemegy ennek az egyébként progresszív és nagylelkű vállalatnak a szellemiségével”. Az Apple visszaüzente, hogy “hallunk téged, Taylor”, majd megtörtént a kibékülés, mert a szolgáltatás indulásánál már megtaláltuk Taylor Swift számait a rendszerben.

De nem is akármilyen kibékülés volt ez. Mert az énekesnő már új videóban népszerűsíti a szolgáltatást, na kérem ebben a filmecskében zakózik egy hatalmasat a minden szakításáról dalt író Swift.

A videót eddig 1,2 millióan látták.

Based on true events. #TAYLORvsTREADMILL @applemusic @champagnepapi @future

Taylor Swift (@taylorswift) által közzétett videó,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top