Öltözködjünk

Ők taszítják le Kardashianékat a celebrollerről

Te hallottál már Gigi és Bella Hadidról? Láttad már a tökéletesen komplementer szőke és barna testvérpárt együtt pózolni? Most elmondjuk kik ők, és miért fogsz velük elkerülhetetlenül találkozni akkor is, ha nem akarsz.

Gigi és Bella Hadid modellek és internetszupersztárok. Gigi Instagramja a világ ötven legtöbb követővel rendelkező profilja között van 17,6 millió rajongóval, de Bella sem szégyenkezhet a maga 4,3 milliójával. Még csak 21 és 19 évesek, de máris számtalan címlapon, kampányban, kifutón és klipben szerepeltek, sokan máris kinevezték őket korunk szupermodelljeinek. De kezdjük az elején!

Tudnod kellene, ki az a Gigi és Bella Hadid?
Gigi és Bella Hadid
Fotó: Europress/Getty

Édesanyjuk Yolanda Hadid ex­modell, lakberendező és valóságshow-szereplő, aki a Real Housewives of Beverly Hills sztárjaként lett ismert, apukájuk pedig Mohamed Hadid ingatlanbefektető, a lányok tehát félig holland, félig palesztin származásúak. Természetesen van egy szintén modellkarrierjén dolgozó öccsük is, Anwar Hadid.

Tudnod kellene, ki az a Gigi és Bella Hadid?
Yolanda Hadid és gyermekei
Fotó: Europress/Getty

Kiegészítik egymást

Gigi Hadid nagyon hamar kezdte, totyogósként a Guess márka arca volt, majd 10 éves kora körül vissza is vonult, hogy végül 2011­-ben mégis szerződést kössön az IMG Modelss­zel. Bella 2014- ben követte, ma az IMG képviseli mindhárom Hadid testvért. A lányok gyakran szerepelnek együtt, ami nem meglepő, hiszen ki tudna ellenállni egymást kiegészítő szépségüknek, az automatikus hírverésről nem is beszélve, ami minden alkalommal garantált, ha ketten pózolnak. Nem riadnak vissza a provokatív pózoktól és ruháktól, a Balmain kampányában és a V magazin címlapján is bevállalósak voltak, mindkét fotósorozat hangulata elég erotikus.

Tudnod kellene, ki az a Gigi és Bella Hadid?
Gigi és Bella a Balmain kampányában
Fotó: Balmain

Külön-­külön sem szégyenlősek, Gigi a Sports Illustrated ikonikus fürdőruha különszámában többször is szerepelt alig takaró ruhákban, és Bella sem fél ledobni a pólóját. Ők a modellek egy új generációját képviselik a kétezres évek szupervékony ideáljához képest, sokban emlékeztetnek a kilencvenes éves nagy szupermodelljeire, Cindy Crawfordra vagy éppen Elle Macphersonra, akik mind a ketten nőiesen vékony formájukról is híresek.

Nem igazi szupermodellek?

Persze gyors felemelkedésük nem kerülte el a fanyalgók figyelmét: Gigit sok kritika érte a közösségi médiában, mert nem olyan sovány, mint a kifutókon dolgozó modellek többsége, és sokan kifogásolják profizmusa hiányát, ha a vonulásról van szó, ugyanis a legtöbb hivatásos modell kidolgozott, egyedi módon lejt végig a kifutókon, ami Gigiről nem kifejezetten mondható el. Múlt hónapban Rebecca Romijn színésznő, ex­modell fejtette ki, hogy az Instagramon befutott lányok nem igazi modellek. “Senki sem bizonyította még be, hogy a követők száma bevételre váltható. Sok, a divatban dolgozó szakember nem bírja elviselni, hogy ezek a közösségimédia-sztárok az új szupermodellek. Ők nem igazi szupermodellek.”

Tudnod kellene, ki az a Gigi és Bella Hadid?
Gigi Hadid a kifutón
Fotó: Europress/Getty

Persze a Hadid anyuka ezt nem hagyhatta szó nélkül, beszólt Rebeccának, hogy a lánya fele annyi idős, mint ő, és máris többet ért el. Ebben mondjuk van valami, Gigi szerepelt a Sports Illustrated magazin említett különszámában, a Victoria’s Secret divatbemutatón, valamint a francia és a brit Vogue címlapján, ­ ami aligha kis teljesítmény, míg Bellát a török Vogue és az amerikai Elle elején is láthattuk.

 

????????Sorry mama ???? Secret project with my dream team @nomadrj and @elizabethsulcer ???????????????????? #BTS

Bella Hadid (@bellahadid) által közzétett fénykép,

Magaviseletből példás

A magánéletben mindkét lány példás magaviseletű, Bella egy apró botlásától eltekintve, őt 18 évesen letartóztatták ittas vezetésért. Gigi korábban két évig Cody Simpson ausztrál énekessel járt, tavaly november óta pedig a One Direction­ből kivált Zayn Malik oldalán láthatjuk, akivel a Vogue magazinban is szerepeltek egy bájos fotósorozatban. Bella pasija sem kevésbé híres, ő a The Weekend néven fellépő Abęl Makkonen Tesfaye kanadai énekes – akinek egyik legismertebb száma A szürke ötven árnyalatának betétdala volt –, ­ már egy éve együtt vannak.

Tudnod kellene, ki az a Gigi és Bella Hadid?
A Hadid-lányok, párjaikkal
Fotók: Europress/Getty

Eddig tehát minden álomszerű, néhány éven belül pedig meglátjuk, hogy a Hadid-lányok karrierje is olyan hosszú életű lesz-­e, mint a kilencvenes évek szupermodelljeié. ­ Mi mindenesetre drukkolunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top