Öltözködjünk

Kitiltják a szűk farmereket az iskolákból

Az észak-karolinai iskolákban új szabályozást vezetnének be, aminek részeként a túlságosan szűk "skinny" farmerek viselését is megtiltanák.

A Policy 8520 néven futó új észak-karolinai iskolai szabályzat szerint oktatási intézményben semmilyen “túlságosan szűk” nadrágot nem lehetne viselni, például skinny farmert vagy leggingset sem.

Kivételt képeznek azok az esetek, mikor ezeket hosszú felsővel vagy ruhával viselik, ami így teljesen eltakarja a “hátulsó részt”.

A fenék bebörtönzésére tett mozgalom felháborította az összes diákot, sokan azzal támadták az új szabályokat, hogy a skinny farmer kérdését olyan esszenciális problémák elé helyezték, mint a rémes állapotban lévő mosdók vagy a túlságosan is népes osztályok ügye.

Betiltanák a szűk farmereket az iskolában

Megint mások – teljes joggal – a farmerbotrány mögött álló ideológiával mentek szembe, azaz hogy a nők szexualitását kordában tartó értelmetlen szabályozások helyett talán inkább a fiú diákok megfelelő szexuális nevelésére kellene fektetni a hangsúlyt a fenékre tapadó gatyák nyomán felmerülő problémák esetére.

Forrás: BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top