Öltözködjünk

Ezt viselte a lány, akit nem engedtek fel a repülőre

A légitársaság azt mondta, nem megfelelő öltözéke miatt nem szállhat fel a járatra.

A táncos körökben a Maggie McMuffin néven futó lány egy pulóvert, egy sapkát, sortot és térdzoknit viselt, mikor Bostonból Seattle-be igyekezett repülővel. Haza azonban csak azután jutott, hogy vásárolt magának pár “rendesebb” ruhadarabot is.

Nem megfelelő öltözéke miatt ugyanis nem engedték fel a repülőre – kissé nevetséges módon – annak ellenére, hogy ugyanebben az öltözékben ugyanennek a légitársaságnak, a JetBlue-nak a járatán érkezett Bostonba.

Ezt viselte a lány, akit nem engedtek fel a repülőre

A JetBlue személyzetének állítólag a túlságosan rövid sorttal volt problémája, ezért arra kérték Maggie-t, hogy vásároljon egy hosszú pizsamanadrágot, ami teljesen eltakarja lábát. Az eset után Maggie és vele utazó barátnője megosztották az öltözéket megörökítő képeket az interneten, a reakciók azonban vegyesek voltak: voltak, akik teljesen egyetértően felháborodtak a légitársaság viselkedésén, mások szerint tényleg nem ildomos alsóneműben repülőre szállni.

A JetBlue azóta egyébként elnézést kért a táncosnőtől, és megtérítette a jegy és a pizsamanadrág árát, igaz, a többekkel egyetemben kifogást emelő pilóta nem kért bocsánatot.

Forrás: DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top