Öltözködjünk

Tiéd lehet Király Gábor mackóalsója

Ugye, emlékszel még a foci-Eb-n káprázatosan szereplő magyar csapat kapusának mackónadrágjára? Persze, hiszen még mackóalsós napot is tartottunk anno. És eljött a pillanat, amikor tiéd lehet a dedikált, az eredeti szürke mackónadrág.

Ugye, emlékszel? Néhány hete magyar mackónadrágért őrült meg a világ. És ha szeretnéd ezt a szürke mackónadrágot, amit Király Gábor viselt a foci-Eb-n, akkor van egy jó hírünk. Megszerezheted, sőt magad döntheted el, mennyit kínálsz érte. A jótékonysági árverésen támogathatod az SOS Gyermekfalvakban élő gyerekeket.

Mit kell tenned Király Gábor mackónadrágjáért?

Adományozz egy összeget. Bármennyit. Amennyit gondolsz. És tiéd lehet Király Gábor aláírt eredeti szürke mackónadrág. És ha tiéd a legmagasabb adomány, akkor a magyar bíró, Kassai Viktor szupertrendi dedikált táskáját is viheted.

Segíts hát az SOS Gyermekfalvakban élő gyerekeknek. A Kőszegen, Kecskeméten és Orosházán működő intézményekben több mint 400 árva gyermek él. Gondozásukban nevelőszülők vesznek részt, így a kicsik családban nőhetnek fel.

A szürke mackónadrágért kattints

Pontosan 29 napod van még rá, hogy megkaparintsd a dedikált ajándékokat az adhat.hu oldal jóvoltából, ahol azt is figyelemmel kísérheted, hogy mennyi pénz gyűlt össze az SOS Gyermekfalu javára. Mert adni menő!

Tiéd lehet Király Gábor mackóalsója

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top