Öltözködjünk

Kiakadt a nő, akinek anyósa esküvői ruhában akar jönni a nagy napra

Egy menyasszony arról panaszkodott a neten, hogy anyósa esküvői ruhában akar menni az ő nagy napjára. Az interneten vegyesek a reakciók.

Egy menyasszonynak a rémálma válhatott valóra, mikor leendő anyósa kijelentette, hogy már megvette ruháját a nagy napra – ez pedig egy hosszú, fehér, valószínűleg kimondottan menyasszonyi ruha. A menyasszony megpróbálta finoman elmagyarázni, hogy egy esküvőn a menyasszonyon kívül másnak nem illik fehérbe öltöznie, de az anyós, úgy tűnik, nem érti a problémát.

A nő ezek után a Mumsnet nevű honlaphoz fordult, hogy ott bedobja a problémát a közösbe: jogos-e kiakadni a fehérbe öltöző anyóson? 

Kiakadt a nő, akinek anyósa esküvői ruhában akar jönni a nagy napra
Itt például Kim vagy Kanye West is kiakadhatott volna.

Ahogy a menyasszony írja: mikor meglátta a fotót az anyós hosszú, fehér ruhájáról, megpróbálta elmagyarázni, hogy más nem viselhet fehér ruhát az esküvőn, mire az anyós azzal vágott vissza, hogy erről még életében nem hallott. Ezek után már a lányban is felmerült, vajon tényleg nem általános-e ez a hagyomány?

A netezők véleménye megoszlik: egyesek szerint tényleg nem illik, de az anyós esetében nem számít, hiszen úgysem keverhetik őt össze a menyasszonnyal. Mások azt mondják, ezt tényleg nem illik, és az anyós hülyét csinál majd magából a nagy napon. De az elavult hagyományt ellenzők és az ahhoz ragaszkodók mellett olyan kreatív megoldások is születtek, mint az, hogy “öntsd le a ruháját valamivel” – bár egybehangzó vélemény nem körvonalazódott.

Ti mit gondoltok?

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top