Öltözködjünk

Öltözz úgy, mint egy sztár! – Victoria Beckham, Reese Witherspoon és Olivia Wilde

Egy piros vagy bordó magassarkú ugyan kevésbé tűnik praktikusnak, mint egy fekete, mégis érdemes beszerezned egyet, ugyanis rendkívül stílusos darabja lehet az öltözékeidnek. A három legegyszerűbb viselési módját sztárok öltözékein mutatjuk most be.

Victoria Beckham

Öltözz úgy, mint egy sztár! - Victoria Beckham, Reese Witherspoon és Olivia Wilde
Pulóver: Mango, szoknya: Nordstrom, napszemüveg: Stradivarius, táska, cipő: CCC

Victoria Beckham szettje minimalista darabokból áll, és attól mutat ennyire jól, hogy a pulóver és a magassarkú szinte teljesen egyforma árnyalatú. Egy piros vagy bordó lábbelit és egy színben hozzá a lehető legközelebb álló felsőt a farmertól kezdve a szövetszoknyáig számos különféle alsó résszel kombinálhatsz.

Reese Witherspoon

Öltözz úgy, mint egy sztár! - Victoria Beckham, Reese Witherspoon és Olivia Wilde
Felső, dzseki, napszemüveg: H&M, farmer: Mango, táska, cipő: CCC

A fekete-fehér vagy kék-fehér csíkos felső és a piros cipő párosa igazi klasszikus, különösen ha még vörös rúzzsal is megküldöd, ahogy Reese Witherspoon is tette. A szetted többi darabja legyen inkább semlegesebb stílusú és egyszínű, úgyis a csíkos-piros duó uralkodik.

Olivia Wilde

Öltözz úgy, mint egy sztár! - Victoria Beckham, Reese Witherspoon és Olivia Wilde
Ruha: H&M, dzseki: Mango, táska, cipő: CCC

Mutatós az is, ha a cipő vöröse egy ruha mintájának egyik színével kacsint össze, ahogy Olivia Wilde szettje, illetve az általa ihletett összeállítás esetében. A táska színének nem kell megegyeznie a cipőével, sőt, még stílusosabb, ha inkább a ruha mintájának egy másik árnyalatához választod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.