Öltözködjünk

Öltözz úgy, mint egy sztár!

A hírességek öltözködési stílusát egyáltalán nem olyan nehéz utánozni. Bebizonyítjuk.

Mint Gigi Hadid

Öltözz úgy, mint egy sztár!
Pulóver: Zara, farmer: Mango, táska, csizma: CCC

Napjaink egyik legfelkapottabb modellje és trendszettere, Gigi Hadid gyakran visel olyan típusú ruhadarabokat, melyek szinte bármelyikünk szekrényében megtalálhatók. Ilyen például a bézs színű pulóver és a farmernadrág is, melyet a topmodell combcsizmával kombinált, ettől pedig máris szupertrendi lett az öltözéke. A combcsizma ugyanis újra divat, és nem csak feketében.

Mint Angelina Jolie

Öltözz úgy, mint egy sztár!
Pulóver, napszemüveg: Mango, szoknya: Marks&Spencer, táska, csizma: CCC

Angelina Jolie a szürke és a fekete – az őszi–téli hónapokban amúgy is népszerű – árnyalatait kombinálta ebben a szettben. A midiszoknya és a hosszú szárú, magas sarkú csizma szupernőies párosítás, és ha egy kellőképpen meleg harisnyát is húzol alá, akkor fázni sem fogsz benne. 

Mint Taylor Swift

Öltözz úgy, mint egy sztár!
Kabát, kesztyű: H&M, ing: Pull&Bear, sál: Marks&Spencer, nadrág: Esprit, táska, bokacsizma: CCC

Ebben a Taylor Swift ihlette iskoláslányos, sikkes szettben felvonulnak az ősz kedvenc színei: a bézs, a barna, a bordó és a sötétzöld is. Ha te is szívesen hordod ezeket az árnyalatokat, egy ilyen vagy ehhez hasonló barna bakancsot érdemes beszerezned, hiszen bármelyik felsorolt színnel klasszul kombinálható.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.