Öltözködjünk

Cipőmániás vagy? Ezen a programon ott a helyed!

"Add a megfelelő cipőt egy nő lábára, és meghódítja a világot!" – mondta Marilyn Monroe, és milyen igaza volt!

Egy stílusos topánban sokkal magabiztosabbak vagyunk. Ha te is odavagy a cipőkért, és alig várod, hogy felfedezd a legújabb trendeket, október 20-án az Arena Plazában a helyed!

Beszereztél egy új bőrdzsekit? Egy szuperdivatos buliszerkót? Minden megvan az őszre, csak a tökéletes lábbeli hiányzik? Ha imádod a cipőket, de még nem tudod, mivel koronázd meg az őszi szetted, ez a program Neked szól! Minden kérdésedre választ kaphatsz a szakértőktől.

Cipőmániás vagy? Ezen a programon ott a helyed!

Oláh Dóra stylist beavat a legforróbb cipőtrendekbe, segít eligazodni a különböző stílusok között és hasznos tippeket ad, hogy mindig a legkényelmesebb darabot vihesd haza. Takács Bernadett pszichológustól pedig megtudhatod, mit árul el rólad a kedvenc lábbelid. Az esemény háziasszonya a tűsarkak igazi szakértője, Orosz Barbara lesz.

A programon való részvétel ingyenes, de a korlátozott férőhely miatt regisztrációhoz kötött. Kattints ide, ha szeretnél regisztrálni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top