Öltözködjünk

620 millióért sem rendezhet divatbemutatót a Gucci az Akropoliszon

2 millió eurót kínált a Gucci a görögöknek, hogy a legújabb divatbemutatóját az Akropolisz tetején rendezhesse. Ennyiért sem engedélyezték nekik.

2 millió eurót, azaz 620 millió forintot fizetett volna a Gucci divatcég az engedélyért, hogy legújabb divatbemutatóját az Akropoliszon tarthassa. A különleges eseményt szerte a világon számos ország televíziója élőben közvetítette volna. A görögök ennyiért sem engedélyezték.

A görög Központi Régészeti Tanács elutasította a kérelmét, döntését pedig azzal indokolta, hogy az ókori fellegvár “különleges kulturális jellege összeegyeztethetetlen egy ilyen rendezvénnyel. Egyedülálló emlékekről, a világ kulturális örökségének szimbólumairól van szó”. A döntéssel a görög kulturális minisztérium is egyetért.

A divatház páratlan show-műsor keretében akarta legújabb kollekcióját bemutatni az athéni Akropolisz tetején, Pallasz Athéné templománál, a Parthenón mellett. A június elsejei Gucci bemutatóra háromszáz divatszakértőt és újságírót, számos világhírű színészt, világsztárt hívtak volna meg.

Nem lesz divatbemutató az Akropoliszon

via GIPHY

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top