Öltözködjünk

Katalin hercegné nagyobbra cserélte a királyi ékszereket

Katalin hercegné átmenetileg lecserélte a királyi ékszereket. Valami sokkal nagyobbra.

Katalin hercegnétől a klasszikusan elegáns stílust szoktuk meg, nem pedig azt, hogy a legaktuálisabb street style trendeket követné. Ékszerek terén pedig pláne nem, hiszen leggyakrabban kifinomult, drágaköves darabokat visel valamelyik luxusmárkától vagy a brit királyi család ékszertárából.

Úgy tűnik azonban, az egyik idei, tavaszi divatirányzatnak a hercegné sem tudott ellenállni, ez a trend pedig nem más, mint a gigafülbevalók divatja.

Katalin hercegné nem kímélte a fülcimpáit

Katalin a minap a 42nd Street című musical premierjén jelent meg egy elképesztően szép, bordó Marchesa ruhában, amihez egy 88 font (vagyis nagyjából 30 000 forint) értékű gigafülbevalót választott a Kate Spade márka aktuális kollekciójából. 

A fülbevaló színben és stílusban is tökéletesen passzolt a dizájnerruhához, így semmi gond nem volt azzal, hogy Katalin hercegné átmenetileg lecserélte ezekre a királyi ékszereket. A fülcimpáinak viszont nem lettünk volna a helyében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top