Öltözködjünk

Végérvényesen visszatértek a magasan vágott bikinibugyik

Idén nyáron csípőcsontot villantani lesz a legnagyobb menőség a vízpartokon – akár a Baywatchban!

 Ahogy láttuk, hogy gyűrűznek vissza a 80-as, 90-es évek kultikus darabjai a mai divatba – gondoljunk csak a magas derekú mom jeansekre, vagy az oversized farmerdzsekikre – úgy sejthettük, hogy ez a folyamat a fürdőruhafrontot sem hagyja hidegen. Sőt, kifejezetten felforrósítja azt! Idén nyáron ugyanis végérvényesen visszatérnek a magasan kivágott bikinialsók és fürdőruhák – igen, pont azok, amiken pár éve még halálra röhögtük magunkat.

Végérvényesen visszatértek a magasan szabott bikinibugyik

Míg eddig felülről villanthattunk csípőcsontot, a régi-új trendnek hála, most lentről bukkan elő – így lehet, hogy a gyantázási rituálénk is változtatásra szorul. A magasan vágott fürdőruhák között is a legtrendibb a Baywatch lányait idéző piros egyberészes. Azt gondolni, hogy a magasan vágott bikinik divatja diszkriminál testalkatügyben, tévedés: a szabás alaposan hosszítja a lábat, ráadásul lefogja az úszógumit is. Szerintünk érdemes a nagy visszatérőnek adni egy esélyt!

Végérvényesen visszatértek a magasan szabott bikinibugyik

Vogue

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top