Öltözködjünk

Te kiadnál egy vagyont egy sáros farmerért?

A legújabb divatdili a világ legnagyobb és egyben legbénább lehúzása is: a dizájnsárral bepiszkított nadrágért 120 000 forintnak megfelelő összeget kér a Nordstorm.

Tudjuk, hogy rém ciki, amikor a nagyik kétségbeesetten kérik számon a szakadt farmerek árát, de az előre besározott nadrág azért tényleg baromi értelmetlen ruhadarab. Márpedig pontosan ezt árusítja a Nordstorm, méghozzá nem is kevés pénzért: 120 000 forintot egy tiszta farmert sem nagyon ad az ember, nemhogy egy sárosért.

Azt persze nyilvánvalóan megértjük, hogy a sáros a menő, ezt már akkor is tudtuk, mikor kétségbeesetten próbáltuk összepiszkolni a frissen megvásárolt, undorítóan steril fehér tornacipőket, de a piszkolás/sározás/szaggatás legyen már önálló feladat, egyrészt a DIY jegyében, de még inkább a megtakarítás végett.

Te kiadnál egy vagyont egy sáros farmerért? 

Mindenesetre a trendszetter sárminta már megvan, innentől mindenki legyen a maga házi dizájnere, és dagonyázza menőre az ötezer forintos farmerét!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top