Öltözködjünk

Saját magának varrt gyönyörű ruhát a szalagavató előtt 1 nappal

A fiatal lány az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy mégis elmegy a végzős bálra, így idő híján saját magának készítette el csodaszép báli ruháját!

A kaliforniai Shami Oshun végig úgy volt vele, hogy nem megy el a végzős bálra, de a szalagavató előtti estén mégis vásárolt egy jegyet, mivel legjobb barátnője nagyon szeretett volna ott lenni, Oshun pedig nem akarta cserben hagyni a lányt. De amíg más lányok már a bál előtt hónapokkal a boltokat járták, hogy megtalálják a tökéletes ruhát, Oshunnak már nem maradt ideje, hogy vásárolgasson.

Saját magának varrt gyönyörű ruhát a szalagavató előtt egy nappal

Kész szerencse, hogy a tizenhét éves lány már nyolcéves kora óta varr, szóval nem jelentett neki problémát, hogy saját maga dobja össze álmai ruháját. A lila, tüllel díszített ruhaköltemény egyértelműen csodálatos lett, ráadásul Oshun mindössze 15 dollárt költött az egészre.

Saját magának varrt gyönyörű ruhát a szalagavató előtt egy nappal
Saját magának varrt gyönyörű ruhát a szalagavató előtt egy nappal

A dolog egyébként nem volt zökkenőmentes: varrás közben elromlott a lány gépe, szóval a ruha felét kézzel kellett megvarrnia, ráadásul a bálon kiderült, hogy a ruha aljára rakott rózsák túl nehezek a tüllnek, ezért a lány helyben levágta azt a részt egy ollóval, amit a biztonsági őrtől kért kölcsön. Mindenesetre jár neki a 10 pont talpraesettségért és kreativitásért is!

HuffingtonPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top