Öltözködjünk

Varrónővel készíttették az estélyi ruhát – nem erre számítottak

"Ugye, csak viccelsz?" – a 18 éves Malexának ez volt az első reakciója, mikor meglátta az érettségi bankettre készült ruháját. Utána elsírta magát. Megértjük.

Az után, hogy korábban már többször is csalódtak az online ruhavásárlásban, az amerikai Maeweather család idén úgy döntött, a 18 éves Malexa érettségi bankettjére varrónővel készíttetik a ruhát. Az otthonukhoz meglehetősen közel találtak is egy nőt, bizonyos Kia Wagnert, aki vállalta, hogy a meglévő anyagaiból csinál “valami szépet” a fiatal lánynak.

Kia, ahogy azt kell, levette Malexa méreteit, majd hazaküldte anyát és lányát, hogy legközelebb a bankett előtti délután hallasson magáról. “Sms-ben üzent a lányomnak, hogy mehet a ruháért. Mondanom se kell, Malexa majd kiugrott a bőréből, meg volt róla győződve, hogy csodaszép ruhája lesz majd” – mondja az anyuka, Dee Lewis, majd hozzáteszi, arra, ami lányára várt, nem lehetett felkészülve.

Amikor Malexa meglátta a ruhát, amelyről egész odáig semmit nem tudott, zokogni kezdett. “Finoman szólva sem ilyenre gondoltunk, de mikor vissza akartuk kérni az előleget, még a varrónőnek állt feljebb, mondván, ő elvégezte a munkát” – panaszolta az anyuka.

Malexa végül csak a szerencsének köszönheti, hogy nem maradt le a bankettről. Édesanyja barátnője ugyanis felajánlotta nekik lánya ruháját, amelyet egy évvel korábban viselt. “Persze azt is át kellett egy kicsit alakítani, de szerencsére találtunk olyan segítséget, aki vállalta az extra gyors munkát.

Olvass még többet estélyikről az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top