Öltözködjünk

Transznemű modellel ünnepli a Pride-ot legújabb reklámjában a Nike

A Nike legújabb csillaga Leiomy Maldona, a népszerű transznemű művész és táncos.

 A Pride havában minden a sokszínűségről és az elfogadásról szól, a mozgalomhoz pedig népszerű sztárok és híres márkák is csatlakoznak. A Donald Trump kampányában vállalt aktív részvételéért megkritizált Nike-nak is remek alkalmat nyújtott a Pride, hogy visszaszerezze sok ezer ember elvesztett szimpátiáját.

Transznemű modellel ünnepli a Pride-ot legújabb reklámjában a Nike

 A Nike élt is a lehetőséggel, és legújabb reklámjának főszerepére Leiomy Maldonát, az ismert transznemű művészt és táncost kérte fel. Ez a második alkalom, hogy a márka transznemű modellel dolgozik: tavaly augusztusban Chris Moiser sportolót láthattuk pipával a mellkasán.

  A reklámban megcsodálhatjuk Maldona káprázatos táncos mozdulatait, de a kisfilm mélyebb üzenetet is hordoz. Ilyen kérdésekkel buzdítja önelfogadásra az LGBTQ-közösség tagjait (és tulajdonképpen bárkit): “Milyen nyomot hagysz a világon? Milyen hegyeket mászol meg? Milyen angyaloktól kapod a szárnyaidat?” 

 

Harper’s Bazaar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top