Öltözködjünk

5 stílustrükk, amit elleshetsz Helen Mirrentől

A ma 72 éves Helen Mirren nem csupán korosztályában, de attól függetlenül is az egyik legsugárzóbb és legstílusosabb világsztár. Van mit tanulnununk tőle.

Nem az árcédula teszi

Döbbenetes, ami a ruhákkal történik. Egy turkálóban vehetsz egy kabátot egy dollárért. De akár ezer dollárt is ott hagyhatsz egy kabátért a boltban. Ha pedig ezt a két kabátot látnád egymás mellett az utcán, valószínűleg nem tudnád megmondani, hogy melyik melyik” – mondta egyszer Helen Mirren. És valóban: nem az árcédula teszi a ruhát. 

5 stílustrükk, amit elleshetünk Helen Mirrentől
Fotó: GettyImages

Találd meg a neked való árnyalatokat!

Ha megfigyeljük, Helen Mirren leggyakrabban ugyanazokat az árnyalatokat hordja: halvány aranyat, ezüstöt, szürkét, sötétkéket, mélyvöröset, levendulát és törtfehéret. Nem kell magadra borítanod a teljes színskálát! Találd meg azt, ami jól áll, és ismételgesd bátran!

Légy a saját fodrászod!

“Egy évben talán ha kétszer festetem a hajam. Olyan árnyalatot használok, amit le lehet növeszteni. Vágatni évente egyszer-kétszer szoktam szalonban, viszont sokszor vágom magam a hajamat” – árulta el egy interjújában Helen Mirren

5 stílustrükk, amit elleshetünk Helen Mirrentől
Fotó: GettyImages

Élj azzal, amid van!

“Nem vagyok oda az orromért, nem szeretem a térdemet, utálom a bokámat, bizonytalan vagyok a hátsó felem miatt, a lábaimat pedig úgy ahogy van, nem szeretem. Az államtól sem vagyok elragadtatva, a homlokom is egy kicsit fura. De összességében élni tudok vele” – nyilatkozta egyszer a színésznő. Vagyis nem az a fontos, hogy tökéletesnek tartsd magad, hanem az, hogy tudd viselni azt, amid van.

Ne foglalkozz a trollokkal!

És végül egy jó tanács Dame Helentől: “ne foglalkozz azokkal, akik a külsőd alapján ítélnek meg, különösképp ha internetes trollokról van szó”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top