Öltözködjünk

Így viseld a kardigánt szuper stíusosan!

A kényelmes, kardigános alapszett néhány kiegészítővel felturbózva szuper stílusos öltözék. Erre mutatunk egy példát Heidi Klum a Lidl számára készült kollekciójából.

Sziszi alapvetően nem nagy rajongója a barna színnek, de ez a kardigán olyan kényelmes viseletnek tűnt, hogy úgy érezte, muszáj felpróbálnia.  

(Kardigán: 5999 forint, sál: 2599 forint, nadrág: 3999 forint)

Ha kardigán, akkor az idei őszi-téli szezonban a hosszú, gombok és cipzárak nélküli típus a lehető legtrendibb. A világosbarna szín pedig a két nagy őszi-téli kedvenchez, a feketéhez és a kék farmernadrághoz is passzol. Az alul bő-felül szűk, felül bő–alul szűk aranyszabályt tartva pedig a bő kardigánhoz skinny farmer illik a legjobban.

 

És hogy mit tégy, ha fel akarod dobni az alapdarabokból álló szettedet? Válassz hozzá például egy csinos sálkendőt! A praktikumán túl nagyságrendekkel stílusosabbá teszi a megjelenésedet. Különösképp akkor, ha a kiegészítő finoman összekacsint az öltözéked egy vagy több elemével, ahogy Sziszi szettjén a sál alját díszítő flitterek és a kardigán árnyalata.

 

(Magassarkú: 7999 forint)

Sziszi bevállalta az ocelotmintás magassarkút és milyen jól tette! A feltűnő lábbeliktől senkinek sem kell félnie, sőt! Miért is ne lehetne az öltözéked egyetlen mintás darabja éppen a cipőd?!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top