Öltözködjünk

Köldökig dekoltált dívák taroltak az Emmy-gálán

Mélyvörös és függöny-nagykereskedőket megríkató ruhákban parádézott Hollywood a 69. Emmy-gálán. A teljesség igénye nélkül kiválasztottuk a 15 legruhát.

Legnagyobb tévedés

Heidi Klum fényévente egyszer, de akkor nagyot hibázik. Próbáljuk azzal vigasztalni magunkat, hogy már elmúlt negyven, van négy gyereke, és egyébként is elképesztően jó nő. De ezt a Viharsarokig tartó dekoltázst az idei Emmy-gálán egyszerűen nem tudjuk kiheverni. Csak 10 centivel lett volna kevésbé merész a ruha kivágása, és nem a „de kár, hogy nem volt a ruhádhoz kabát” kategóriába került volna.

Fotó: J. Merritt/Getty Images

A legsellőbb

Sofia Vergara sose bánta, ha egy szexi ruha miatt súlyos oxigénhiányos állapotban tölti az estét. Ez a sellőfazon feszül, ahol csak tud, és valójában csak az irigység szól belőlünk, ugyanis a színésznő elképesztően dögös ebben a nagy fehér zsugorfóliában.

Fotó: Profimedia, ADMedia

A legszebb hát

Shailene Woodley tükörbársony ruhája az anyagválasztás miatt akár még visszatetsző is lehetne, a színe és a fazonja azonban megmenti. A mélyzöld árnyalat és a színésznő hófehér bőre tökéletes párosítás. A hátát keretező pántok pedig  gyönyörűen kiemelik a gerincvonalat. Pazar.

Fotó: Profimedia, INSTAR Images

A legtitkárnősebb

Reese Witherspoon nem hibázott nagyot, egyszerűen csak eltévesztette a  rendezvényt. A szaténselyem kabátruha tökéletes választás egy céges karácsonyi bulira, ahol az összes harisnyába és szigorú kosztümbe kényszerített csinovnyik megmutathatja, hogy mit is hord szívesen. De neccharisnyával és kalappal egy modern Kabaré-remake-ben is jól mutatna.

Fotó: Profimedia, UPI

A legstruccosabb

Zoe Kravitz megpróbálta: egyedi, szexi és igéző szeretett volna lenni. Nem jött össze. Ez a ruha egyébként nem lenne rossz választás, ha egy kicsivel kevesebb színt használnak. Nem baj, lesz még Golden Globe és Oscar is…

Fotó: Profimedia, Everett

A legvirágosabb

Julianne Hough fekete estélyije egyszerre szép és giccses, pont öttel több virág van rajta ahhoz, hogy a kedvencünk legyen. Egy dologban viszont biztosak vagyunk, a Kardashian klánból senki nem vett volna alá melltartót.

Fotó: Profimedia, Insight Media

A legdögösebb

Michelle Pfeiffer szettjéről az első szó, ami eszünkbe jut, hogy hibátlan, a második pedig, hogy atyaég. A haj, a smink, a ruha és a szandál is mind tökéletes választás. Heidi Klumnak csak ajánlani tudjuk, hogy kérje el a stylist számát.

Fotó: Profimedia, ADMedia

A legkanapésabb

Hilaria Baldwin dögös csaj, korosodó férje mellett igazi ragyogó fénycsóva. De ezt a ruhát csak a bútorkárpitosok szövetségének elnöke érti. A fazon telitalálat, de az anyag és a mintaválasztás is teljes tévedés.

Fotó: Profimedia, Insight Media

A legribisebb

Ariel Winter, a Modern család színésznője nagykorú lett, és a ruhájával is megüzente a világnak, hogy neki aztán már nem mondják meg többé a szülei, hogy mit vehet fel és mit nem. Nem, Ariel, még 6 év, és megtanulod, hogy „a kevesebb néha több” mit is jelent a gyakorlatban.

Fotó: Profimedia, Everett

A legrózsaszínebb

Jane Fonda belenyúlt, és legalább 20 percig tanakodtunk, hogy jó vagy rossz döntés volt ez a szín. Aztán arra jutottunk, hogy ha valaki túl a 70-en ennyire dögös, az még a szemeteszsákot is úgy tudná viselni, hogy estélyinek tűnjön, akkor meg nem tökre mindegy, hogy milyen a színe? Gratula!

Fotó: Profimedia, Everett

Legelegánsabb

Nicole Kidman is ritkán hibázik, nála egyébként inkább az arcmimika teljes hiánya okoz aggodalmat, és nem a ruhaválasztás. Az ugyanis tökéletes, a fazon és a hossz is hibátlan. A pink szandál pedig a marcipánfigura a szülinapi tortán, imádtuk.

Fotó: Profimedia, Bauer Griffin

A legszexibb dekoltázs

Aki  követi Susan Sarandont Instagramon, az tudja, hogy a színésznő nem fukarkodik, ha villantásról van szó, és milyen jól is teszi. Ilyen korban ilyen dekoltázst ritkán látni! Ha nekünk ilyen lenne, akkor még a közértbe is így járnánk, hadd sírjon az egész kerület.

Fotó: Profimedia, ADMedia

A legpontyosabb

Sarah Paulson futurisztikus űrpontyruhája egy Star Trek-paródia jelmeze. Hogy miért nem választott rendes ruhát? Nem tudjuk, de jobban járt volna egy szolid muszlinestélyivel és egy kicsit kevesebb éteren túli ragyogással.

Fotó: Profimedia, Face To Face A

A leghasvillantósabb

Sarah Hyland a Modern család másik tinije. Igen, ő is elmúlt 18, úgyhogy fogta magát, és kirakta a tökéletesre laposított hasát. Mi mostanáig nem jöttünk rá, hogy jó ötlet volt-e, de az tuti, hogy ha lenne  jógaruhában estélyi, annak jó lenne.

Fotó: Profimedia, Insight Media

A legtündéresebb

Csillog is, tüll is, be is van fűzve rendesen, nem kétséges, Thandie Newton szalagavatós-királylány-menyasszony-tündérnek öltözött. Milyen kár, hogy ez az Emmy-gála, és nem egy szalagavató, mesefilm vagy esetleg egy esküvő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top