Öltözködjünk

Új ruhákat, köztük bermudanadrágot is kapnak a postások

Közbeszerzési eljárást hirdetett a Magyar Posta Zrt. különböző ruházati cikkek beszerzésére. A kánikulai napokra bermudanadrágot is fognak kapni a postások.

Az Európai Unió közbeszerzési értesítőjében megjelent kiírás szerint összesen 203 984 darab termékre van szüksége a Magyar Posta Zrt.-nek. Felsőruházati holmikról van szó, pólók, pulóverek, nadrágok, blúzok, nyakkendők, zakók, blézerek, mellények szerepelnek a tenderben. Sőt, bermudanadrágok is, ami azt jelzi, hogy a vezetőség a kánikulai napokon próbálja majd valahogy enyhíteni a szolgálatban lévő postások helyzetét. A pályázatban minőségi kritériumot nem támasztanak elvárásként az új egyenruhákat illetően – írja a Magyar Nemzet. A pólóknak fehérnek kell lenniük zsebbel, a mellényeket pedig piros és sárga színben várják, a többi holmiról nincs információ a pályázati kiírásban.

A tisztán állami tulajdonú Magyar Posta Zrt.-nél valamivel több mint harmincezer fő dolgozik, országos hálózata mintegy 2700 egységből áll. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top