Öltözködjünk

10 alkalom, amikor Ashley Graham plus size modell inspirált minket

10 olyan esetet szedtünk össze, amikor jobban éreztük magunkat Ashley Graham fotóit látva.

Manapság szinte minden magazinban találkozhatunk a formás alakjáról és elbűvölő mosolyáról elhíresült modell, Ashley Graham nevével. Ő az a típusú nő, akinek nem kell erőltetnie, hogy szexi, hiszen minden porcikájából ezt sugározza. Instagram-oldalán pedig előszeretettel oszt meg privát pillanatokat, vicces vagy épp elgondolkodtató momentumokat, és igyekszik közösségi felületeit is arra használni, hogy nők ezreit inspirálja önmaguk megszeretésére. Ezekből a képekből szedtem össze azt a 10 esetet, amikor mind kicsit jobban éreztük magunkat a képeket látva:

Sports Illustrated

@si_swimsuit #sportsillustrated #siswim

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Ashley először az amerikai fürdőruhamárka, a Swimsuits for all kampányában került a Sports Illustrated hasábjaira 2015-ben, majd a következő évben történelmet írt, hiszen ő volt az első plus size modell, aki a címlapról mosolygott vissza ránk. Még ha úgy tűnik is, hogy ez csak egy modellfotó, a jelentősége sokkal nagyobb: utat törni a testalkatok sokszínűségének.

Palvin Barbi

@realbarbarapalvin has cool tricks #SIswim #SIsisters #SIvibes

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés,

A fent említett Sport Illustrated magazin kapcsán a fürdőruhás különszám partyján Ashley azt is bebizonyította, benne van minden bohóckodásban s még egy kis magyar vonatkozás is belekerült a vicces Instagram-képbe, hiszen Palvin Barbival pózol. „Barbi ismer pár menő trükköt” – írta a kép mellé.

Kortalanság

A testalkatok változatossága mellett Ashley előszeretettel bátorítja az idősebb nőket is. A Swimsuits for all márkának már több fürdőruha kollekciót tervezett s legutóbb egy nagymama korú modellel pózolt, a kép mellé pedig ezt írta: „Ikrek és dögösek. Mert az én fürdőruháimban kortól függetlenül dögös lehetsz.”

Miből lesz a cserebogár

#fbf

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Fogatlanul, de édes mosollyal az arcán a kis Ashleyt is láthatjuk a modell Instagram-oldalán s ezzel kicsit mind tudunk azonosulni, hiszen azok a bizonyos kisiskolás fotók senkit sem kíméltek. Köszi, Ashley, hogy kicsit minden „csorbacsík” jobban érezheti magát a bőrében!

#tökéletesenén

Call me GrapeMelon.. or maybe WaterFruit #perfectlyme

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Mi nők hajlamosak vagyunk ízekre szedni magunkat, s minden testrészünkben találunk hibát. Különösen elmondható ez, ha a női mellekről van szó, ám Ashley némi humorral megfűszerezve egy komoly üzenetet csempészett a különféle gyümölcsökhöz s egyéb formákhoz hasonlított mellek ábrája mellé: #perfectlyme hashtag avagy tökéletesen én, bármilyen forma is legyen az!

Az erős lány

My tire game 💪🏽 @tiny_dp

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Ashley számtalan alkalommal posztol képeket, videókat az edzéseiről, s az egyiken épp egy óriási kereket fordít át, a videó végén pedig győzelemittasan ugrál. Hiszen tényleg ez a lényeg, önmagunkat legyőzni s persze odafigyelni a testünkre!

Bátor?

When they call you 'brave'..

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Az egyik, Swimsuits for all fotózásán készült paparazzi képet megosztva ezt írta a fotó mellé: „És ezt hívják bátornak….” A képleírásból kiérezhető az irónia és az értetlenség, hiszen ahogy számos más modell, pozitív testkép aktivista, úgy Ashley is azért küzd, hogy a női test látványa (fürdőruhában vagy másképp) ne bátorság kérdése legyen. Sokkal inkább természetes!

Magabiztos, nem öntelt!

And so it begins... feeling #confidentlybeautiful 👸🏽 watch @missuniverse at 7pm Tonight on @foxtv 💎👑💎

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Sajnos sokan beképzeltségnek tartják, ha egy nőnek egészséges önbizalma van, s nem fél kijelenteni, igenis szépnek érzi magát. Éppen ezért a Miss Amerika vörös szőnyeges képe mellé írt „Gyönyörűnek s magabiztosnak érzem magam” hashtag fontos üzenettel bír. Hiszen miért is félnél kimondani, ha jól érzed magad a bőrödben?

Hurkák és dudorok

„Edzek. Igyekszem odafigyelni az étkezésemre. Jól érzem magam a bőrömben. Nem szégyellem a hurkákat vagy dudorokat, a narancsbőrömet… s neked sem kellene!” Ehhez a képhez nem is kell további magyarázat, köszönjük Ashley!

Férj és feleség

Husband & Wife

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés,

Ashley és párja, a videós Justin Ervin 2009 óta alkotnak egy párt és 2010-ben össze is házasodtak. A privát fotókon jól látszik a harmónia és szerelem, ami kortól, testalkattól függetlenül összefűzhet két embert. Mert a boldogság nem súlyfüggő!

 címlapfotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top