Öltözködjünk

Óriási botrány lett az anorexiával viccelő pulcsi miatt

A pulóverbe sűrített ízléstelenséget 2015 óta árulja készítője nagyjából 7000 forintnak megfelelő dollárért. De már nem sokáig...

„A bulimia épp olyan, mint az anorexia, leszámítva az önkontrollt” – ez a felirat díszeleg azon a kapucnis pulóveren, amit egészen mostanáig, nagyjából 7000 forint leszurkolása után, bárki megvásárolhatott magának az Amazon oldalán. Ahogy arról a Today.com cikke beszámol, a pulóverek nagyjából 2015 óta elérhetőek az oldalon, de csak most lettek „világhírűek”, miután egy vásárló felfigyelt az ízléstelen mintákra.

Ez borzasztó gusztustalan. Az Amazonnak azonnal el kellene távolítani az oldaláról” – írta az egyik felháborodott kommentelő a termék alá, mire egy másik ezzel válaszolt: „Az evési rendellenesség komoly dolog, nem fér a fejembe, hogy kinek jut eszébe ilyesmivel viccelni. Ezek a betegségek ölnek!

Az ízléstelen holmikat egyébként egy ArturoBuch elnevezésű cég jegyzi, amelynek nem ez az egyetlen ilyen terméke. A többi, általuk forgalmazott pulcsin is hasonló színvonalú feliratok díszelegnek.

Olvass még többet az anorexiáról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top