Öltözködjünk

Már így gömbölyödik a várandós Katalin hercegné pocakja – fotók

Először jelent meg nyilvános eseményen Katalin hercegné azóta, hogy bejelentették, a harmadik gyermekével várandós.

Szeptember elején jelentették be hivatalosan, hogy Katalin hercegné ismét gyermeket vár, egyúttal pedig azt is, hogy csakúgy, mint az előző két terhessége idején, most is hyperemesis gravidarummal, vagyis vészes terhességi hányással küzd.

Egészségi állapota miatt Katalin hercegné augusztus 30-a óta nem jelent meg nyilvános eseményen, egészen tegnapig, amikor is a Mentális Egészség Világnapja alkalmából tartott fogadáson ő is részt vett, Vilmos herceg és Harry herceg társaságában, a Buckingham-palotában.

(Fotó: Heathcliff O’Malley – WPA Pool/Getty Images)

A hercegné egy rá nagyon jellemző ruhadarabot, nevezetesen egy világoskék csipkeruhát viselt a Temperley London divatháztól. Szemből még ugyanolyan vékonynak tűnt benne, mint máskor, ám amikor oldalt fordult, látszott, hogy egy picit már gömbölyödik a pocakja. 

(Fotó: Heathcliff O’Malley – WPA Pool/Getty Images)

A királyi udvar még nem közölte, hogy Katalin hercegné várhatóan mikor hozza világra harmadik gyermekét, ám úgy tűnik, már túl van a kritikus 12 héten, amikor a vetélés kockázata a legnagyobb. Ennek ellenére a rosszullétei miatt valószínűleg csak ritkán jelenik majd meg nyilvános eseményeken.

(Fotó: Heathcliff O’Malley – WPA Pool/Getty Images)

A sajtó egyébként arra tippel, hogy Katalin hercegné áprilisban, esetleg valamivel előbb, márciusban fog szülni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top