Öltözködjünk

Ezért a kollekcióért fognak sorban állni a divatimádók a Váci utcában 2 hét múlva

November 2-ától kapható az Erdem és a H&M közös kollekciója. Nézd meg itt a teljes női kínálatot!

Az elismert divatfotós, Michal Pudelka készítette a H&M idei designer együttműködésének különleges kampányfotóit, melyet a régi korok családi portéri ihlettek. A múltidéző fotók Baz Luhrmann rövidfilmjének forgatásakor készültek, ahol a színészekhez szupermodellek csapata csatlakozott, hogy a csoportképekkel egy új dimenzió nyíljon meg az ERDEM X H&M világba.


 „Azt gondoltuk, hogy remek lenne egy modern csavart vinni a klasszikus családi portrékba, az ERDEM-világ karaktereinek megalkotásával. Az ERDEM X H&M kollekció szinte beszélt hozzám, így a fotózás nagyon könnyed hangulatú volt és telve voltam kreativitással” – mondta Michal Pudelka.


 
A kampányban olyan szupermodellek szerepelnek, mint Saskia de Brauw, Imaan Hammam, Grace Hertzel, Fernando Cabral, Neels Visser és Tony Ward. Ők csatlakoztak a rövidfilm szereplőihez, Ruby Dagnall-hoz, Tom Rhys Harries-hez, Hero Fiennes Tiffinhez és Harriet Walterhez. A Baz Luhrman által rendezett rövidfilm és a fotózás helyszíne is egy vidéki kastély, telis-tele színes virágokkal, amely az ERDEM X H&M szépségét és pozitivitását hangsúlyozza.
 
A kollekció november 2-án lesz elérhető a Váci1-es H&M üzletben reggel 9 órától, valamint online a hm.com oldalon reggel 10 órától.

És íme, a teljes női kollekció:

Megnézem
Összes kép (52)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top