Öltözködjünk

Flitteres csizma és bútorszövet övtáska – magyar tervezők téli kedvencei

Tény, hogy egy jó kiegészítővel vidámabbá tehetjük az egyébként borús, hűvös hétköznapokat. Na de mit hordanak szívesen a magyar tervezők? És milyen kedvenc kiegészítővel dobják fel az aktuális szezon szettjeit?

Molnár Nini (NINIMOLNAR BAGS) – táskadizájner

Idén télen a csillogás, a flitter, a glitter óriási teret kapott a divatban. Nekem az egyik kedvenc téli kiegészítőm ez a flitteres csizma. Nálam egy jó csizma amúgy is elengedhetetlen kelléke a hűvösebb hónapoknak. A csillogást én sem hagytam ki idén a kollekciómból, és terveztem egy flitteres táskát, amiben az a különleges, hogy két színben tud ékeskedni. Fekete flitter mutatkozik, ha lefelé simítod, ezüst flittert látsz, ha felfelé simítod. Így olyan, mintha máris két táskánk lenne az ünnepi szezonra. A kedvenc csizmám pedig szuperül illik ehhez a saját tervezésű táskámhoz.

Karman Orsolya (KARMANJEWELRY) – ékszertervező

Több olyan kiegészítőm van, amit szeretek, így hirtelen nem is tudnék csak egyet kiemelni. Aktuális kedvenceim a legújabb Karman for Celeni – GOLD SENSE kollekcióm darabjai, amelyet Cselényi Eszter CELENI márkájának őszi–téli kollekciójához készítettem. Az ékszerek a szecesszió organikus természeti formáit idézik. A hő hatására kialakuló áttetsző, légies alapformák egyedi kiképzésűek, amelyeket aranyfüst lemezekkel borítottam. Oversize nyakláncok, medálok, pompás statement fülbevalók jellemzik. Szívesen viselem őket Eszter elegáns ruháival, de akár egy-egy hétköznapi szettet is extrává varázsolnak.

Megnézem
Összes kép (6)

Tomcsányi Dóri (TOMCSANYI) – divattervező

Kedvenc kiegészítőm lehet, hogy valami különleges sál lenne, de mivel az idei szezon favorit darabja nálam egy gyapjúkabát, aminek műirha gallérja van, ezt semmiképpen sem takarnám el. Ez az oversized kabát saját tervezésű. Eleve szeretem az oversized darabokat, mert lazák és egyszerűek, ez a kabát pedig puhán és melegen körbeöleli az embert. Szerintem abszolút alapdarab.

Egedi Adél (DELKABAG) – táskadizájner

Az abszolút kedvenc kiegészítőm idén télen a saját tervezésű uniszex övtáska. A borús idő beköszöntével a legtöbb nő hajlamos a sötét tónusok felé fordulni, éppen ezért készítettük el kékben és rózsaszínben ezt az övtáskát. Klasszikusan bútorszövet-textilbőrből készültek. A pasztellárnyalatok, így a babarózsa és babakék gyönyörűen kiegészítik az őszi–téli időszakra jellemző jellegzetes színeket. Amiért még szeretem, hogy egyrészt nagyon praktikus, kétfakkos, jól pakolható, nem mellesleg kényelmes is, mert kézre esik.

Kiss Sarolta (NON+) – divattervező

Egy saját tervezésű szürke stóla az én idei kedvenc kiegészítőm. Nagyon puha, meleg, picit bolyhos, szürke kevert szálas anyagból készült, kiterítve egy nagy téglalap alak, középen egy bevágással. Magamra terítve, ha hűvösebb az idő, laza kardigánhatása van, ha pedig már nagyon hidegre fordul, akkor kabát fölé, sálként többször áttekerve tökéletesen melegít.

Kovács Ágnes (AGNESKOVACS) – táska tervező

A PONS hátitáska gesztenyebarna változata az idei tél kedvence nálam. Nagyon praktikus darab, amely a finoman fényes bivalybőrnek és a fafogónak köszönhetően letisztult kiegészítője lesz a téli, sokrétegű ruházatnak. Csak a hátoldalán nyitható cipzárral, így a forma is egységes és tiszta marad, illetve attól se kell félnünk, hogy valaki tudtunkon kívül kinyitja. Ez a gesztenyebarna színváltozat pedig remekül illik a divatban mostanában egyre népszerűbb földárnyalatokhoz.

Nagy Noémi (Prieston by Noemi Nagy) – divattervező

Jelenleg a kedvenc kiegészítőm ez a Manolo Blahnik cipő, mely véleményem szerint a cipők királynője. Örök kedvenc. Nemrég nyitotta meg kapuit az új stúdióm, ennek örömére az egyik kedvenc kreációmat viseltem ezzel a cipővel. A ruhát egyébként anno az első bécsi fashion week-es megjelenésemre készítettük.

Séllei Lilla (LILLASELLEI BAGS) – táskadizájner

A kedvencem télen is az ananászos hátizsákom, ami a legújabb kollekciómból való.  Egyrészt a nyárra emlékeztet, másrészt fehér-szürke színkombinációjának köszönhetően rengeteg cucchoz passzol. Az már csak hab a tortán, hogy a vízlepergetős anyaga miatt egy őszi esőben vagy szállingózó hóesésben is megállja majd a helyét.

Bakos Mirtusz Eszter (FUNNY&MYRTLE) – gyerekruha-tervező

Az általam tervezett nagylány tüllszoknyához szívesen ajánlom a bakancsot, mert vagánnyá teszi a megjelenést. Az én kedvenc téli kiegészítőm is egy szegecses bőrbakancs. Szeretem a vagányabb, rockosabb darabokat.  Mivel a hétköznapokon munkámból kifolyólag törekszem a kényelmes, egyszerűbb ruhák viselésére,  így ezzel a bakanccsal próbálom feldobni a basic szettemet. A különlegessége mellett azért is jó, mert igazán strapabíró darab.

Kalmár Eszter (TILLU)

Kedvenc kiegészítőm a SAPIVAN szuper színes,  pomponos sapkája. Amiből szerencsére többféle szín készült. Nemcsak melegít, hanem képes feldobni bármilyen egyszerű szettet.

Az INQ csapata

Kedvenc téli kiegészítőnk egyöntetűen az új téli sapkánk, mert puha, meleg és többféleképpen is viselhető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top